Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

gosika67 23:05, 27 kwi 2018

sierotka 06:11, 28 kwi 2018

Gosiu ale spektakl kolorów
Powiedz proszę w jakie środki ochrony juz się zaopatrzyć dot róź?
natka098 07:18, 28 kwi 2018

Pięknie u Ciebue, bardzo ciekawe te mocno czerwone/bordowe tulipki.
paulina_ns 07:54, 28 kwi 2018

Ale masz piękną kolekcje tulipanów ślicznie wyglądają ja moje dzisiaj muszę już obciąć, większość niestety już przekwitła, szkoda wszystko co piękne szybko się kończy
Anda 08:24, 28 kwi 2018

Śliczne tulipanki U mnie już prawie po.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gosika67 16:46, 28 kwi 2018

Dziewczyny dzięki za odwiedziny, a te puszkinie to muszę nabyć. Byłam w szkółce w G.... ale faktycznie drogo się tam zrobiło.Nic nie kupiłam.Nie było poprzednich sprzedających. Popatrzyłam na czerwone drzewka ale nic ciekawego mi się nie rzuciło w oczy, zresztą miałam bardzo ograniczony czas.Azalie nie duże po 18 zł , byliny po 8 zł.W Brico wszystko wysprzedane. Na dołku duży wybór i nie drogie. Czekam jak będą tańsze gazanie.
Tulipany są u mnie wszędzie, czy tak będzie na drugi rok? Zobaczymy. Nornic u mnie nie ma, ale pewnie cebule wymarzną , póki co teraz cieszą oko. Jak tulipany, które Ci dałam, pokaż potem, bo jestem ciekawa jakie rodzaje i kolory , też u Doni trzeba sprawdzić.Pojedziemy?

Co jeszcze u mnie kwitnie?

Te kolory bratków bardzo mi się podobają i jeszcze dokupię kilka sztuk.

sasanki też u mnie królują

żagwin , jest kilka kępek.

gosika67 16:50, 28 kwi 2018

skalnica, dużo mi jej wymarzło

ubiorek wiecznie zielony, miałam jeszcze kolor różowy ale już go nie mam, pewnie wymarzł

końcówka botanicznych tulipankow, też już się kończą, a są od kilku lat, może wykopać cebulki i zmienić im miejsce?

gosika67 16:55, 28 kwi 2018

złotokap, to już trzecia jego miejscówka i już tutaj zostanie

koty szkudniki połamały mi tulipany

bez, w ub.r. posadziłam i pierwsze kwiatki

Idę rozkładać węże.

Basilikum 17:24, 28 kwi 2018

ja botaniczne mam w tym samym miejscu od nie wiem ilu lat, pewnie z 10 bedzie i kwitna pieknie co roku
Radziu2013 20:17, 28 kwi 2018

Ohoho...
Spektakl tulipanów...ale i w ogóle wiosenny spektakl...żagwiny, ubiorki, skalnice...
A jak twoje róże? Masz jakieś fotki jak wyglądały sadzonki? Powiem Ci, że moje niby ładne bo zielone, dobrze rozkorzenione, ale jakoś mało rozgałęzione...

Pozdrawiam