Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe kreacje

Ogrodowe kreacje

Aurelllia 09:43, 24 sie 2017

Elu no to pożartowałaś.... ale i tak nie miałam czasu, żeby jechać, także ja się nie nabrałam !!!

Kerii no właśnie o to chodzi, że cena normalna dlatego tyle ludzi kupuje Bo każdy chciałby miec ładnie na wiosnę, a czasem budżet jest ograniczony
Aurelllia 09:47, 24 sie 2017

Dzisiaj startuje z cięciem drugi raz żywopłotu z grabu pierwsze cięcie było w czerwcu, a teraz drugie Tata nas w końcu zaopatrzył w lekką drabinę to dźwigać nie będę musiała tego potwora białego, z którego zawsze korzystałam
Jak się zamachnę to pewnie i tawułka zostanie ogolona i pewnie jakieś inne krzaczory
zoja 09:58, 24 sie 2017

Aurelllia napisał(a)
Dzisiaj startuje z cięciem drugi raz żywopłotu z grabu pierwsze cięcie było w czerwcu, a teraz drugie Tata nas w końcu zaopatrzył w lekką drabinę to dźwigać nie będę musiała tego potwora białego, z którego zawsze korzystałam
Jak się zamachnę to pewnie i tawułka zostanie ogolona i pewnie jakieś inne krzaczory

zrób i pokaż zdjęcie przed i po
i powodzenia
ElzbietaFranka 11:40, 24 sie 2017

Nikt mi nie nadepnal do B nie chodze bo daleko do L tylko po niektore towary bo pod nosem. Zaopatruje sie na ryneczku od kilku lat u znajomych sprzedawcow w warzywa, owoce jajeczka i inne. W pobliskim sklepiku robie codzienne zakupki. Chodze w wyprobowane miejsca.

Do tych spoza Wwy u nas stragany jak malowane towar pierwszej klasy ceny takie jak w calej Polsce jezeli chodzi o w Zieleniaki.
Bylam i widzialam jak jest gdzie indziej i mam porownanie.
Aurelllia 17:45, 24 sie 2017

To wstawiam zdjęcia z cięcia żywopłotu - jutro będa lepsze boooooooo przyjeżdża dobry aparat hahahahha (czytaj luby) i będzie cięcie też góry żywopłotu
Przed:

Po:

Aurelllia 17:49, 24 sie 2017

A tutaj zapora maluśkiej tui szmaragd przed sikającymi pieskami
Chyba za pieknie to nie wygląda :/ ale niestety przez pierwszy rok, albo dłużej musi być, bo mi ją wykończą

Obok siedzi jałowiec chyba skyrocket, jego mi mniej szkoda, to jedna z sadzonek uratowanych przed wyrzuceniem - jak miałam praktyki na sggw. Miał trafić na kompost uratowałam posadziłam do doniczki, przetrwał ładnie rok i teraz posadziłam przy spowalniaczu Mam jeszcze trzy takie, jak mi załatwią sikaniem to wymienię
Aurelllia 17:51, 24 sie 2017

Ten mój aparat w tel to trzeba do pogody ustawiać nie zmieniłam na słońce i jakieś mi niebieskie zdjęcia wyszły ................ no nic jutro będą lepsze
zoja 17:55, 24 sie 2017

Oj.... Napisalam komentarz i nie ma

Juz widac, ze ladnie wyszlo
Super!
Aurelllia 15:11, 26 sie 2017

Jest aparat, są i dobre foteczki grab przyciety a do pozostalych roslin zostal dosadzony deren
Aurelllia 15:11, 26 sie 2017

Jest aparat, są i dobre foteczki grab przyciety a do pozostalych roslin zostal dosadzony deren