Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe kreacje

Ogrodowe kreacje

Kasya 10:48, 04 wrz 2017

Ja prenumeruje Gardeners World a sporadycznie kupuje te malutkie gazetki za 2-2,50 pln
kerii 12:52, 04 wrz 2017

Ja namiętnie kupowałam "Mój piękny ogród" i czasami "Magnolię" mam tego kilka segregatorów ale odkąd zafiksowałam się na O przestałam. Choć czasem zdarza mi się przeglądnąć w kiosku i jak trafi się jakiś artykuł co mnie faktycznie zainteresuje to się skuszę ale bardzo sporadycznie.

Za mną od wiosny chodzi rabata trawiasta ale taka wielka, mam już nawet na nią miejsce tylko wyklarowanych pomysłów na razie brak. Niby wiem co na niej ma być ale nie do końca

Na próbę na starym skalniaku zrobiłam taką malutką dwa miskanty, wydmuszyca, red baron zobaczymy jak to na wiosnę będzie wyglądało bo na razie to maleństwa z podziału nawet focić nie bardzo było co

Ciekawa jestem co Ty na swojej jesiennej wymyślisz zaglądnij do Agaty Z Pszenicznej... ona tez robiła taka jesienną
ElzbietaFranka 13:06, 04 wrz 2017

Aurelia oczy jak wegle, buzia mloda usmiechnieta. Tak sobie ciebie wyobrazalam.
Jak dotrwam do przyszlego roku to zrobie sped bliskich-spotkanie, mam gdzie wiec sie zbierzemy. Najlepiej gdzies w czerwcu jak kwitna roze.

Nie mozemy tak chodzic kolo siebie nie wiedzac nic kto jest kim.
Aurelllia 15:10, 04 wrz 2017

Kobietki czyli jednak podczytywanie gazetek, czasopism ogrodniczych nie zanika bo miło czasem pokartkować i napatrzeć się na te zdjęcia i na momenty na nich uchwycone i pozachwycać się ogrodami, roslinami
Kerii poczekasz z rok i wszystko się ładnie zagęści u mnie na razie ta rabata jesienna będzie taka skromniutka raczej,a z biegiem lat będzie rosnąć
a "Agatkę z Pszenicznej" to podglądam od samego początku założenia jej wątku jeszcze nie miałam swojego a już wertowałam kilka wątków jako anonim codziennie i czekałam, aż będą wklejone nowe foty i jakieś pomysły, aranżacje
Elu czyli widzisz nie zawiodła Cię Twoja wyobraźnia hihi Fajnie jakbyś zrobiła spotkanie byłoby gdzie się w końcu poznać i pocmokać nad Twoim ogromnym ogrodem i ciekawymi gatunkami
patrycja 17:50, 04 wrz 2017

Ja bardzo lubię " Mój piekny ogród", " Przepis na ogród " też był fajny ale przestałam go kupowac
Aurelllia 18:40, 04 wrz 2017

Trochę migawek ogrodowych Rabatka przy tujach typowo jesienna, prace stanęły bo pogoda mnie zniechęca, na razie zryte chwasty i zrobione obrzeże, które może z biegiem lat jak roślinki urosną zniknie Rabata powstała dlatego, żeby bezkarnie nasadzić cebulowych wiosennych i ich nie wykopywać oraz na rośliny typowo jesienne tak wiem, za równo ten półokrąg nie wyszedł !
Aurelllia 19:07, 04 wrz 2017

Moje 3-letnie "wrzosowisko", z którym myślałam, że w tym roku się pożegnam a ono dzielnie odbiło i nawet trochę kwitnie

Nowalijka 19:14, 04 wrz 2017

Aurelio milo Cię zobaczyći na dodatek w tak doborowym towarzystwie. Faktycznie pogoda nie zachęca do prac w ogrodzie. Ja też mam troche do zrobienia. Poszerzałam rabate jakieś 2-3 tyg temu i wszystko stanęło w martwym punkcie. To pogoda kiepska to dużo innych zajęć to lenistwo i tak lato ucieklo. Ale myślę że wrzesień jeszcze dokaże. Będzie słoneczko. Ja poczytuje magnolie, moj piękny ogród, działkowca. Pokazuj na bieżąco swoją nową rabatę.
Aurelllia 19:16, 04 wrz 2017

Malusi berberys, rozchodnik wczesny powoli kończy kwitnienie,

Aurelllia 19:17, 04 wrz 2017

Witam Nowalijka miło, że zajrzałaś