Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe kreacje

Ogrodowe kreacje

Aurelllia 21:50, 06 maj 2018

Powiem wam, że obrzeże z kamieni jest zdradliwe, bo zawsze można przesunąć i poszerzać poszerzać poszerzać
było:

jest:
Aurelllia 21:58, 06 maj 2018

W nowym wybrzuszeniu posadziłam liatrę białą, fioletową, przetacznika, rożowego floksa i dwie dalie
Aurelllia 22:08, 06 maj 2018

Kalina teraz zachwyca

Aurelllia 22:09, 06 maj 2018

Ulubiona ostatnio kocia miejscówka..... w chaszczach sosnowych

ElzbietaFranka 22:17, 06 maj 2018

Witam Aurelia szczesliwie wrociłaś.

Kiedys nad :Bialym bylo cicho teraz to katastrofa. Znajomi maja i bardzo narzekaja.
Kamiorki o wiele ładniejsze. Masz takiego samego rodka bialego, ale moze to wrazenie moj ma mnostwo kwiatow i jakies klapniete rano wstane i zobacze cze tez takie ma. Wiatr silny i moze go obwiewa.
Ale sie dzisiaj narobilam zamiast ja w gosci to odwrotnie. Na dodatek melioracja wewnetrzna byla robionA. Ide zaraz w kimono bo ledwo dysze.
anpi 00:45, 07 maj 2018

Piękne rododendrony i floksiki,a trawka taka zieloniutka,podlewasz?Moja normalnie zaczyna podsychać A to dopiero początek maja przecież i w maju zawsze była najzieleńsza.
anabuko1 10:50, 07 maj 2018

Oj tam..ojtam... a ja tam lubię obrzeża z kamieni. I wszystkie rabaty już mam tak wykończone.
Kalina imponująca. Czym ty ją karmisz że takie duuuze ma kwiaty
SlonecznyOgrod 11:56, 07 maj 2018

Jakiego floksa posadziłaś niskiego czy wiechowatego, ciekaw jestem , bo teraz tez mnie na floksy wzięło.

Widać jakby po deszczu, padalo ?
Aurelllia 20:42, 07 maj 2018

anpi napisał(a)
Piękne rododendrony i floksiki,a trawka taka zieloniutka,podlewasz?Moja normalnie zaczyna podsychać A to dopiero początek maja przecież i w maju zawsze była najzieleńsza.

Tak w maju zawsze trawa najładniejsza, taka soczysta zielona a w tym roku schnie na potęgę, trochę podlewam zraszaczem jak ustawiam na rabatki to przy okazji i na kawałek trawnika się leje i w tych miejscach jest zielony, no i w cieniu, ale na słońcu już zaczynają być żółte placki:/
Aurelllia 20:43, 07 maj 2018

anabuko1 napisał(a)
Oj tam..ojtam... a ja tam lubię obrzeża z kamieni. I wszystkie rabaty już mam tak wykończone.
Kalina imponująca. Czym ty ją karmisz że takie duuuze ma kwiaty

Lubię ją bardzo Nawożę ją tym samym co cały ogród, oprócz kwasolubów - czyli Yara Mila Complex