Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe kreacje

Ogrodowe kreacje

ElzbietaFranka 12:07, 28 maj 2018

Aurelllia napisał(a)
Róża New Down:

Petunia niebo:

Ile ma ta roza latek, juz ladna. Ma bardzo ladne liscie skorzaste lsniace no a nam zakwitnie to porcelanowy kolor powala. Podobno smieciucha, ale dla mnie niech smieci i kwitnie.
Moje tez mają duzo pakow wiec czekam na rozkwit. Musze dla wszystkich kupic podpory.
Dażę do wielkiego kopca tej rozy. Nie wiem czy widzialas w parku jaką pokazywala Kasia Bawarka. Wysoka na 4 metry na budynku jeden kwiat.
Aurelllia 12:28, 28 maj 2018

Elu ma dwa latka Widziałam Widziałam - ogromna tam urosła pod same niebo
Aurelllia 12:33, 28 maj 2018

Wiecie co dzisiaj nie mogłam kompletnie usnąć.... Nie lubię takich nocy, bo potem jestem trupem chodzącym, ale za to zobaczyłam pierwszy wschód słońca w tym sezonie Przepięknie było Ptaki zawsze wcześnie się budzą i już od 3 wyśpiewują swoje trele w wakacje staram się go chociaż kilka razy oglądać, a już np nad morzem to jest bajka
AnnaMS 01:11, 29 maj 2018

Witaj Aurelio, dawno u Ciebie nie byłam, wiesz jak jest ..., ale masz kolorowo jest na co popatrzeć, rabatki zadbane i dużo jeszcze miejsca na tworzenie - czego Ci zazdroszczę, mój trawnik już prawie nie istnieje (ale mój ogródek malutki), masz gdzie szaleć
SlonecznyOgrod 13:55, 30 maj 2018

Aurelllia napisał(a)
Wiecie co dzisiaj nie mogłam kompletnie usnąć.... Nie lubię takich nocy, bo potem jestem trupem chodzącym, ale za to zobaczyłam pierwszy wschód słońca w tym sezonie Przepięknie było Ptaki zawsze wcześnie się budzą i już od 3 wyśpiewują swoje trele w wakacje staram się go chociaż kilka razy oglądać, a już np nad morzem to jest bajka

Ja za to wstaję co noc, czy co dziennie jak zwał tak zwał o 4rano, 4:30.
Ptaki zaczynają śpiewać, a z rosą tak głośno się rozchodzi... bajka...
Wiesz, że ja lubię ptaszki, dlatego takie coś mnie zachwyca.
Wiem o czym piszesz, też dostrzegam to piękno .
Buźka
patrycja 21:04, 30 maj 2018

Mój las oddalony jest ok. 200m. Teraz jak jest ciepło to mam śpię przy otwartym oknie. Ptaszki śpiewają już od 4 rano. Różne, różniaste trele.

Boże.... jakie to piękne
Aurelllia 10:21, 31 maj 2018

Aniu miło, że zajrzałaś
Aurelllia 10:21, 31 maj 2018

Dziewczyny zgadzam się w 100 %
Aurelllia 10:23, 31 maj 2018

Fotki z rana Przyjemny chłodek jeszcze był i cisza wokół z małą ilością samochodów, teraz już niestety się obudzili hahahahha
jaśmin upaja mnie swoim zapachem:

Aurelllia 10:28, 31 maj 2018

Dostałam na jesieni sadzonkę naparstnicy od teściowej i nie mogę się na nią napatrzeć - jedna, ale dla mnie itsna królowa rabatki teraz, oj chyba postaram się o więcej