Zakupy udane, ogniki takie zgrabne.Fajne bo cały rok cieszą oczy, tylko szkoda ,że mają kolce, można się podrapać. Ja też mam, tylko już kilkuletni ma koraliki w 2 kolorach.
Spiesząc się na autobus z rana dojrzałam tego jedynaka teraz mam chwilę przerwy to wstawiam od razu i potwierdza się teoria, że te co siedzą parę lat w ziemi szybciej kwitną niż te posadzone jesienią
Aurelko może faktycznie. Chociaż ja tulipany, narcyzy i hiacynty wsadzałam pod koniec października - bo dostałam od znajomego ponad 200 cebul to już też wyszły, tak samo jak te co u mnie kilka lat już są, zobaczymy jak z kwitnięciem będzie
Dzisiaj nie wiele podziałałam, opryskałam rododendrony dolistnie i oczyściłam clematisa z suchych liści i dostał nową podpórkę Powiem wam niska jest, jak się cieplej zrobi to chyba trzeba będzie ją przymocować wyżej na jakiś palikach aaaa jeszcze nóżki muszę mu obsypać kamyczkami białymi Zdjęcie wieczorem cyknęłam bo wróciłam nie dawno a co tam u was się działo ?
Ja po sadzeniu cebulowych w tym sezonie widze, ze jednak nie ma co tak dlugo zwlekac jesienia, bo wsadzone wczesniej wczesniej wychodza to i wczesniej zakwitna trzeba prawidlowe wnioskivwyciagnac