Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sezon 2017 u Hanusi

Sezon 2017 u Hanusi

violka171 22:02, 25 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)

Nie ty jedna Nie chodzi mi tutaj o mnie ale o siostrę zakonną z wioski gdzie "po części mieszkam" Ostatnio 20.30 - na dworze już zaczęło się ściemniać, zimno, trawa już mokra a ona zaczęła kosić trawę i tak do 22.00 A przez cały dzień też latała jak szalona ( dlatego nazywana jest wyścigówka albo pendolina) - to leciała wietrzyć pościel, to trzepać dywany, to siała warzywka, to pieliła rabaty, to obiad poszła gotować, sprzątać, msza itd. - ja też podziwiam

Radziu mnie nazwali sąsiedzi w ogrodzie zapierdalaczka- przepraszam za wyrażenie
ale tak dosłownie jestem nazywana
eda 22:05, 25 kwi 2017

hanka_andrus napisał(a)

Moja rośnie i tu i tu, ale w słońcu ładniej kwitnie.

Achaaaa no to wszystko jasne dziękiii
Radziu2013 22:20, 25 kwi 2017

violka171 napisał(a)

Radziu mnie nazwali sąsiedzi w ogrodzie zapierdalaczka- przepraszam za wyrażenie
ale tak dosłownie jestem nazywana

hahah wyrażenie mogłoby być ładniejsze ale na pewno w pełni oddaje wysiłek jaki z siebie dajesz
violka171 23:21, 25 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)

hahah wyrażenie mogłoby być ładniejsze ale na pewno w pełni oddaje wysiłek jaki z siebie dajesz

no mogło by być ładniejsze,ach
już bardziej pasowało mi że kopie dla siebie grobowiec
hanka_andrus 23:25, 25 kwi 2017

Nawiązując do ostatniego zdania Violetki, nie ganiam, nie stresuję się, grobowca sobie nie kopię. Czyli co? Leń jestem, i tyle! Dobranoc moi mili, jutro też jest dzień!

violka171 23:34, 25 kwi 2017

hanka_andrus napisał(a)
Nawiązując do ostatniego zdania Violetki, nie ganiam, nie stresuję się, grobowca sobie nie kopię. Czyli co? Leń jestem, i tyle! Dobranoc moi mili, jutro też jest dzień!

ale Haniu Ty jesteś żyjącą encyklopedią ,pomagasz innym i to jest warte złota
no ja Cię proszę,co to za fochy dojżałej i dostojnej kobiety!!!!!!!
aaaaaaa już wiem to brak słońca wpływa na nasze samopczucie.
Haniu witaminy D3 nam wszystkim brakuję ,i tak Cię kofam <3
hanka_andrus 23:49, 25 kwi 2017

A ja bez fochów, tylko stwierdzam fakty. Ogród bedzie istniał i beze mnie. Taki, czy w innym stylu, mnie już wtedy będzie wsio rybka! A teraz musze oszczędzać moce.
Żeby starczyło do jesieni. Furtki jeszcze nie zamierzam zamykać, a witamina jak najbardzie wskazana! Właśnie pogryzam rzodkiewki przed snem.

violka171 23:53, 25 kwi 2017

hanka_andrus napisał(a)

HANIU GLUPTASKU MÓJ KOCHANY to sie tyczyło mojego wykopu na odpady z ludzkiego organizmu ze kopie swój grobowiec
NO AŻ CI PRZYPOMNĘ i cofnę się o tyle stron dla Ciebie

violka171 00:01, 26 kwi 2017

hanka_andrus napisał(a)
A ja bez fochów, tylko stwierdzam fakty. Ogród bedzie istniał i beze mnie. Taki, czy w innym stylu, mnie już wtedy będzie wsio rybka! A teraz musze oszczędzać moce.
Żeby starczyło do jesieni. Furtki jeszcze nie zamierzam zamykać, a witamina jak najbardzie wskazana! Właśnie pogryzam rzodkiewki przed snem.

pragnę uczyć się dalej i przekazywać Twoją wiedzę ,nie tylko Twój ogród ,no mam nadzieję że nie za szybko nie zamkniesz furtki ,Hania przestań o czym Ty myślisz !!!!!!!!jesteś kwiatem który chcę poznać ,daj mi szansę proszę
eda 08:43, 26 kwi 2017

violka171 napisał(a)

fajna paaakaaa Violcia !!!