Kuba wreszcie mamy regularna wiosnę. Dzisiaj w nicy było +9, wszystko teraz ruszy ekspresowo i się zazieleni
Allis wszystkie donice stały zimą na zewnatrz za wyjatkiem tych z kulami bukszpanowymi
Jolanka z bliska mam setki lisci na rabatch, udaję że ich nie widzę
Eee tam u mnie na wsi forsycja tez dopiero pęcznieje. Gdyby nie zapowiadany deszcz wczoraj pocięłabym róze
Sima w centrum zawsze szybciej przychodzi wiosna
Kasyna napisłam u Ciebie
Margaryny rzeczywiście dawno cię nie było, witaj po przerwie
Angelika teraz stawiam sobie cel zbliżyć się do zieleni Twojego trawniczka
Juzia obiecuje i u Ciebie wiosnę

Smażalnia car mordowni barierami rośnie u mnie od 6 lat wiec jest sprawdzona w każdych warunkach i gorąco ją polecam. Nie rozłazi się kłączami jak Ice Dance tylko rosnie w kępach
Ivo u nas tez wieczorem było zimno a teraz po deszczu +9, zatem idzie porządne ciepełko z zachodu!
Krys własnie pisałam u Kasya ze jestem fanką Fiskarsanavi u mnie te same krokusy w rożnych fazach rozkwitu, wszystko zależy od ilości ciepła (przy budynku najszybciej ruszyły) i gleby
Basikullum to złudzenie optyczne dzieki bukszpanom, to one nadaja sznyt ogrodowi, nawet jak jest bajzel na innych rabatachiu
Kasi kupuj w Biedrze i Lidlu ciemierniki, bo tanie i dobrze się przyjmują a wypasione ze sklepów internetowych mi zniknęły
Abiko i tak wiosna w tym roku przyszła ok 2 tygodne pózniej do Wrocławia
Agata wiosna orzywrociła mi chęć do życia. Nie przyznaję się nawet, ze wczoraj przesadziłam jedna wielka róże, 5 zebrinusów i wycielam rokitnika, ktory miał 3 M.... M dostał za zadanie tylko go wyciagnąć z rabaty abym mogła wsadzic tam zebrinusy...i to w niedziele......