Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

Msazalka18 20:06, 19 mar 2017

Dziękuję za nazwę trawki Przeczytam coś o niej i "wkleje" do siebie jeśli pozwolisz i jeśli ją znajdę w mojej okolicy ....

Pięknie wiosennie ile już krokusów prawdziwa wiosna u Ciebie
ivo 20:07, 19 mar 2017

Stokrotki wymiatają! Kiedy a bedę miała taki porządek ? Cudnie Madżen ogladać tę wiosnę u Ciebie Niech juz będzie ciepło u mnie teraz 1 stopień BRRRRR
Krys 20:10, 19 mar 2017

Madzenko i ja melduje sie w nowym watku wiosna piekna u Ciebie,tyle juz kwitnacych krokusow,a do roż polecam sekator fiskarsa p56,w piatek nabylam jest swietny zdjecia u mnie
nawigatorka 20:21, 19 mar 2017

U mnie krokusy i to te same odmiany jakos o polowe mniejsze rosną...No dobra poczekam jeszcze chwilkę...
Basilikum 20:23, 19 mar 2017

a wogole to jeden dzien sprzatania i ogrod wyglada jak z obrazka. Kiedy jja tak bede iala. ja sprzatam juz o dwoch tygodni

Krokusiki mi sie podobaja, szczegolnie te ciemniejsze
kasia_c 20:48, 19 mar 2017

Pięknie. Ciemierniki mnie zachwycają
abiko 21:25, 19 mar 2017

U Ciebie jak zwykle za porządnie odpadam... i chyba zawsze ściągacie ładną pogodę do siebie, a myyyyy?
Krokusy w Twoim wydaniu zawsze wywołują u mnie uśmiech

agata19762 21:32, 19 mar 2017

Marzenko piękna ta Twoja wiosna!!!
Jest słoneczko jest moc
Madzenka 06:45, 20 mar 2017

Kuba wreszcie mamy regularna wiosnę. Dzisiaj w nicy było +9, wszystko teraz ruszy ekspresowo i się zazieleni
Allis wszystkie donice stały zimą na zewnatrz za wyjatkiem tych z kulami bukszpanowymi
Jolanka z bliska mam setki lisci na rabatch, udaję że ich nie widzę
Eee tam u mnie na wsi forsycja tez dopiero pęcznieje. Gdyby nie zapowiadany deszcz wczoraj pocięłabym róze
Sima w centrum zawsze szybciej przychodzi wiosna
Kasyna napisłam u Ciebie
Margaryny rzeczywiście dawno cię nie było, witaj po przerwie
Angelika teraz stawiam sobie cel zbliżyć się do zieleni Twojego trawniczka
Juzia obiecuje i u Ciebie wiosnę
Smażalnia car mordowni barierami rośnie u mnie od 6 lat wiec jest sprawdzona w każdych warunkach i gorąco ją polecam. Nie rozłazi się kłączami jak Ice Dance tylko rosnie w kępach
Ivo u nas tez wieczorem było zimno a teraz po deszczu +9, zatem idzie porządne ciepełko z zachodu!
Krys własnie pisałam u Kasya ze jestem fanką Fiskarsanavi u mnie te same krokusy w rożnych fazach rozkwitu, wszystko zależy od ilości ciepła (przy budynku najszybciej ruszyły) i gleby
Basikullum to złudzenie optyczne dzieki bukszpanom, to one nadaja sznyt ogrodowi, nawet jak jest bajzel na innych rabatachiu
Kasi kupuj w Biedrze i Lidlu ciemierniki, bo tanie i dobrze się przyjmują a wypasione ze sklepów internetowych mi zniknęły
Abiko i tak wiosna w tym roku przyszła ok 2 tygodne pózniej do Wrocławia
Agata wiosna orzywrociła mi chęć do życia. Nie przyznaję się nawet, ze wczoraj przesadziłam jedna wielka róże, 5 zebrinusów i wycielam rokitnika, ktory miał 3 M.... M dostał za zadanie tylko go wyciagnąć z rabaty abym mogła wsadzic tam zebrinusy...i to w niedziele......

leon60 06:46, 20 mar 2017

Nie mam swoich więc pogapię się na Twoje, piękne łączki krokusowe !