Malkul największe ciemierniki wysadzone są z doniczek, to piekne zdobyczne okazy z ZC
Irenko o której masz Rm, może zdążysz do nas? W sobotę pogoda była pod psem, najpierw ulewny deszcza. Agda lrzestało padac to zaczeło wiać i były przelotne opady z gradem... W niedizelę za to piekne słonce do południa, ktore skrzętnie wykorzystałam
Makao dzisiaj w nocy było u nas +9 a gdy wychodziłam z pracy ok 18 było +14 ażbuchnęlo ciepłem

Cięcie róź nieuniknione w sobotę
Kawa ja tez uwielbiam mój żywopłot grabowy, ale mam co roku na niego nerwy, na przedwiośniu gdy wszędzie fruwają liście.... Ale jakie ja zywoploty w Austrii podziwiałam, wiem do czego dążyć! A M zmobilizowany zamówił wczoraj niey sprzęcior do ciecia na teleskopie
Mixtoorka uwier mi to ostatnie tchnienie zimy , idzie ciepełko z zachodu
Aneta ja też nie znam tajemnicy irysków. Tylko te najbrzydsze bladoniebieskie zakwitły podwójne w drugim sezonie... A ładne zanikają, mus ich znów jesienią dosadzić
Asia dziekuje, lubie mój ogród
Kasya i Lorka ach ta pogoda w mazowieckim

u ans nie zapowiadają mrozów, już wiem dlaczego nie rozpoczęłam pracy w Wawie
Kindzia a było uciekać do podnóża gór? To masz zimniej
Rench masz racje dopiero szał krokusowy przed nami
AniMa trawkę goraco polecam,jest niezniszczalna aczkolwiek wolno sie rozrasta. W ciagu 5-6 lat nie za bardzo ją podzieliłam, bo ma bardzo zwarte kępy. Przypomnij mi abym do Stefana przywiozła Ci seslesrię
Anulajda buksy robią dobra robote. Aktualnie sa na forum passe, ale ja nie wyobrażam sobie ogrodu bez bukszpanów
Ola chyba za rok to zmienisz i krokusy równiez sie pojawia? To takie zwiastuny wiosny
Lwk Iwonka - brązowe trawy przyciełam im tylko tylko koncówki,bo trawki w świetnej formie po tegorocznej zimie. Rozplenice ciełam najniżej jak to mozliwe, niemal je goliłam na łyso bo i tak całość wymarzła wiec do wycięcia. Carexów jeszcze nie ruszam, obciełam tylko evergoldy bo były za długie. Carex morrowi obetnę najniżej jak to możliwe, gdy zacznie wypuszczać mlode przyrosty