Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

asiak 11:19, 20 mar 2017

Przepięknie
anetta 12:19, 20 mar 2017

Mażenko, pięknie wiosennie u Ciebie , śliczne iryski. A ja swoje wyrzuciłam jak mi w drugim roku nie zakwitły...
Mixtoorka 12:34, 20 mar 2017

Wiosna, wiosna. Jak pięknie! Donice są cudowne!

A u nas wczoraj cały wieczór sypał śnieg a teraz ptaszki śpiewają. Czyli jednak wiosna
Kawa 12:43, 20 mar 2017

Madżen piękną masz wiosnę

uwielbiam twój grabowy żywopłot
Makao_J 14:01, 20 mar 2017

Jejciu ale masz piękną pogodę. Cudnie. Te zielone ciemierniki przepiękne.

U nas forsycja jeszcze nie kwitnie. Chociaż mogłaby bo róże bym ścięła.
Milka 14:17, 20 mar 2017

Agata wiosna orzywrociła mi chęć do życia. Nie przyznaję się nawet, ze wczoraj przesadziłam jedna wielka róże, 5 zebrinusów i wycielam rokitnika, ktory miał 3 M.... M dostał za zadanie tylko go wyciagnąć z rabaty abym mogła wsadzic tam zebrinusy...i to w niedziele......

To się wyżyłaś
Tez mam przesadzanie, ale jakoś ciężko z pogodą utrafić
Nie wiem, jak u ciebie, ale sobota u nas była okropna.
U Stefana 8 nie będę, akurat na ten dzień mam Rm, a czekam na to od czerwca, nie mogę odpuścić.
Niech wiosna cię cieszy niech wszystko kwitnie
malkul 19:34, 20 mar 2017

juz masz wiosnę jak się patrzy. ciemierniki masz takie gęste , piękne, az zazdroszczę
Madzenka 20:19, 20 mar 2017

Malkul największe ciemierniki wysadzone są z doniczek, to piekne zdobyczne okazy z ZC

Irenko o której masz Rm, może zdążysz do nas? W sobotę pogoda była pod psem, najpierw ulewny deszcza. Agda lrzestało padac to zaczeło wiać i były przelotne opady z gradem... W niedizelę za to piekne słonce do południa, ktore skrzętnie wykorzystałam

Makao dzisiaj w nocy było u nas +9 a gdy wychodziłam z pracy ok 18 było +14 ażbuchnęlo ciepłem Cięcie róź nieuniknione w sobotę

Kawa ja tez uwielbiam mój żywopłot grabowy, ale mam co roku na niego nerwy, na przedwiośniu gdy wszędzie fruwają liście.... Ale jakie ja zywoploty w Austrii podziwiałam, wiem do czego dążyć! A M zmobilizowany zamówił wczoraj niey sprzęcior do ciecia na teleskopie

Mixtoorka uwier mi to ostatnie tchnienie zimy , idzie ciepełko z zachodu

Aneta ja też nie znam tajemnicy irysków. Tylko te najbrzydsze bladoniebieskie zakwitły podwójne w drugim sezonie... A ładne zanikają, mus ich znów jesienią dosadzić

Asia dziekuje, lubie mój ogród

Kasya i Lorka ach ta pogoda w mazowieckim u ans nie zapowiadają mrozów, już wiem dlaczego nie rozpoczęłam pracy w Wawie

Kindzia a było uciekać do podnóża gór? To masz zimniej

Rench masz racje dopiero szał krokusowy przed nami

AniMa trawkę goraco polecam,jest niezniszczalna aczkolwiek wolno sie rozrasta. W ciagu 5-6 lat nie za bardzo ją podzieliłam, bo ma bardzo zwarte kępy. Przypomnij mi abym do Stefana przywiozła Ci seslesrię

Anulajda buksy robią dobra robote. Aktualnie sa na forum passe, ale ja nie wyobrażam sobie ogrodu bez bukszpanów

Ola chyba za rok to zmienisz i krokusy równiez sie pojawia? To takie zwiastuny wiosny

Lwk Iwonka - brązowe trawy przyciełam im tylko tylko koncówki,bo trawki w świetnej formie po tegorocznej zimie. Rozplenice ciełam najniżej jak to mozliwe, niemal je goliłam na łyso bo i tak całość wymarzła wiec do wycięcia. Carexów jeszcze nie ruszam, obciełam tylko evergoldy bo były za długie. Carex morrowi obetnę najniżej jak to możliwe, gdy zacznie wypuszczać mlode przyrosty
Milka 06:58, 21 mar 2017

Na 11 mam, do godziny trwa, droga do Stefana ile? Nawet nie wiem, gdzie to.
AniMa 07:49, 21 mar 2017

Marzenko buziam Cię mocno Pierwszego dnia Wiosny