Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 11:00, 21 lip 2017

zoja napisał(a)
masz mnóstwo pięknych kwiatów

Dziękuję lilie cebulki dostałam od taty, bo On strasznie je lubi i ma ich duuużo
Monia81 11:03, 21 lip 2017

AgataP napisał(a)
Monika przecudne rośliny Lilie już dawno skradły mi serce, chciałam posadzić te orientalne, pachnące i to jesienią. Ale boję się że nornice mi je wkrochmalą

Agatko ja lilie bardzo lubię, za te energetyczne i wesołe kolorki to może te cebulki jak kupisz to wsadź w koszyki, ja też już miałam nauczkę, bo miałam ich naprawdę dużo, a później poginęły i znalazły się gdy kopaliśmy pod słupki na drewutnię w jednym miejscu i ponadgryzane, teraz już tylko w koszyczkach sadzę cebulowe....
malgorzata_s... 21:25, 21 lip 2017

Monia ależ masz cudowne lilie Ogród piękny ale jeszcze muszę pooglądać bo nie zdążyłam wszystkiego Wrócę
paulina_ns 21:30, 21 lip 2017

Monia81 napisał(a)
Paulinko śliczny avatarek no też upały, dzisiaj na chwilę byłam na dworze, bo ogórki w domu czekały na kiszenie

Ja już z ogórkami porobiłam w tym roku delikatnie 17 słoików konserwowych, kiszonych nie robię, w tamtym roku mi się połowa zepsula, jak otwieralam prawie wybuchaly, a jaki smród od nich
Monia81 10:00, 24 lip 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Monia ależ masz cudowne lilie Ogród piękny ale jeszcze muszę pooglądać bo nie zdążyłam wszystkiego Wrócę

Gosiu mam nadzieję, że za parę lat to już będzie ten ogród taki jaki mi się marzy cebulki lilii mam od taty bo to jego ukochane kfiotki
Monia81 10:03, 24 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Ja już z ogórkami porobiłam w tym roku delikatnie 17 słoików konserwowych, kiszonych nie robię, w tamtym roku mi się połowa zepsula, jak otwieralam prawie wybuchaly, a jaki smród od nich

Ja niezmiennie robię kiszone bo u mnie najwięcej ich idzie, a konserwowe to tylko do sałatek mi idą więc nie zawsze je robię, jeszcze mi zostały z tamtego roku a może za mało soli dawałaś sobie do ogórków do kiszenia, dlatego się popsuły....
gosika67 11:04, 24 lip 2017

Monia jestem. Ta fioletowa pysznogłówka pięknie wygląda, wszystkiego masz, ładnie kwitnie.Lilie mi się podobają.Pozdrawiam.
Aurelllia 11:19, 24 lip 2017

Monia wszystko w rozkwicie Pięknie U Ciebie dopiero ten rojniczek kwitnie ? u mnie już dawno po Bardzo go lubię
Kindzia 11:08, 25 lip 2017

Lilie Ci faktycznie pięknie rosną. Śliczna ta ciemna oblepiona kwiatami! I ta pełna dalia cukierkowatego koloru też bardzo ładna!!!
Monia81 12:59, 25 lip 2017

gosika67 napisał(a)
Monia jestem. Ta fioletowa pysznogłówka pięknie wygląda, wszystkiego masz, ładnie kwitnie.Lilie mi się podobają.Pozdrawiam.

Gosiu na razie pysznogłówka ładnie kwitnie i bardzo dużo bzyczków ją odwiedza