Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

BasiaLT 20:17, 05 gru 2017

Moniś pozdrawiam serdecznie i dziękuję za życzenia. Ależ u ciebie dowaliło śniegu... brr... aż się zimno robi na grzbiecie od samego patrzenia.
Monia81 07:51, 06 gru 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
No faktycznie pierzynka u Ciebie w ogrodzie juz sie pojawiła.
Karmniki bardzo naturalne, może więcej ptaszków przyciągna.
Postaw je tak, żebys mi fotki uchwyciła jak ptaszki przylecą Buziak

Karmiki powieszone, zobaczymy czy zjawią się ptaszki pozdrawiam
Monia81 07:52, 06 gru 2017

anabuko1 napisał(a)
I faktycznie i u Ciebie zimowe widoki.
Ciekawa jestem jak długo tak będzie ?
Dla mnie ze śniegiem i małym mrozem mogłoby być cały czas.

Aniu od wczoraj ten zimowy widok się stracił, wszystko spływa, bagienko się zrobiło...
Monia81 07:54, 06 gru 2017

BasiaLT napisał(a)
Moniś pozdrawiam serdecznie i dziękuję za życzenia. Ależ u ciebie dowaliło śniegu... brr... aż się zimno robi na grzbiecie od samego patrzenia.

Basieńko i już śnieg z deszczem spływa, dodatnia temperatura... także jak na razie to po zimie, zobaczymy jak długo... buziol
Monia81 14:00, 08 gru 2017

Słuchajcie mam pytanko bo czytałam swego czasu, że berberysy ze względu na rdzę nie powinny rosnąć z trawami, może głupie pytanie, ale czy są jakieś trawki, które mogą w towarzystwie berberysów rosnąć, czy łączyć berberysy np. z żurawkami... pomóżcie...
paulina_ns 20:17, 09 gru 2017

Monia81 napisał(a)
Słuchajcie mam pytanko bo czytałam swego czasu, że berberysy ze względu na rdzę nie powinny rosnąć z trawami, może głupie pytanie, ale czy są jakieś trawki, które mogą w towarzystwie berberysów rosnąć, czy łączyć berberysy np. z żurawkami... pomóżcie...

Monia u mnie berberysy rosną pomiędzy miskantami, a za buchananii i jakoś do tej pory nic nie ucierpiało, a rosną już 3 sezon, więc myślę,że spokojnie możesz połączyć
malgorzata_s... 20:21, 09 gru 2017

Też myślę że możesz połączyć.U mnie zebrinusy niedaleko berberysów i szkód nie ma
Monia81 20:26, 09 gru 2017

paulina_ns napisał(a)

Monia u mnie berberysy rosną pomiędzy miskantami, a za buchananii i jakoś do tej pory nic nie ucierpiało, a rosną już 3 sezon, więc myślę,że spokojnie możesz połączyć

Dzięki Paulinko, kombinuję z połączeniami roślin i stąd moje pytanie było chciałabym pomiędzy berberysy i pod perukowca o żółtym ulistnieniu wrzucić trawkę brązową bronze form myślę, że może być fajne połączenie, jak nie to dalej będę kombinować
Monia81 20:27, 09 gru 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Też myślę że możesz połączyć.U mnie zebrinusy niedaleko berberysów i szkód nie ma

No to pokombinuję z tym połączeniem o którym już od pewnego czasu myślę dziękuję
Monia81 21:27, 17 gru 2017

Muszę się Wam pochwalić mój eMuś wkręcił się również w dekoracje i zrobił mi przed urodzinową niespodziankę własnoręcznie wyspawał mi fajnego reniferka z saniami, dzisiaj była inaugaracja poniżej foteczka, dumna jestem jak pawik
sam renifer

a tu już z saniami