Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 11:05, 01 gru 2017

zawitka napisał(a)
Wpadłam z rewizytą nie mam czasu teraz przejrzeć całości ale choć część przeleciałam ha ha >Fajnie że z eMem tak razem pracujecie to daje dużo radości pochwal za karmniki,świeczniki bo ekstra to wyszło.

Zgrany duet z nas, bardzo się cieszę że mi pomaga razem to zawsze raźniej no i robota szybciej idzie a jeszcze jak fajnie wychodzi to już satysfakcję mamy mega pozdrawiam i zapraszam
Monia81 11:08, 01 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Oby jak najszybciej przyszła wiosna

Ja myślę, że nam to szybko zleci, zawsze mimo tej pory roku coś znajdziemy do roboty my przez ten czas planujemy prace z drewnem (pergole chcemy zrobić) i betonem (donice mi się marzą swoje)także Sylwuś byle do wiosny
malgorzata_s... 13:55, 01 gru 2017

Mój Krzyś formę na wróble zrobił i już mam stado całe gipsowych ptasiorów.
Poidełko mi rozmroziło więc też już odlane nowe gipsowe. Znalazł sobie zabawę Donice betonowe też są w planie i świeczniki
Teraz jestem zasypana po łydkę ciężkim mokrym śniegiem. Byle do wiosny
ElzbietaFranka 13:59, 01 gru 2017

Dla mnie najgorsze miesiace to listopad i początek grudnia. Mam taki wstret do tych miesiecy, ze drgawek dostaje, mam strasznego dola. Slonca nie ma plucha, zeby chociaz nie padalo, ale na przekur pada.
Monia81 14:02, 01 gru 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Mój Krzyś formę na wróble zrobił i już mam stado całe gipsowych ptasiorów.
Poidełko mi rozmroziło więc też już odlane nowe gipsowe. Znalazł sobie zabawę Donice betonowe też są w planie i świeczniki
Teraz jestem zasypana po łydkę ciężkim mokrym śniegiem. Byle do wiosny

Ale fajnie, jak ja lubię patrzeć na tego typy dodatki w ogrodzie, to Krzyś ma zabawę przednią chłopcy się nudzą i szukają zajęcia, a nas to cieszy u nas też Gosiu mokry i taki ciężki ten śnieg, teraz się topi... buziol
Monia81 14:04, 01 gru 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Dla mnie najgorsze miesiace to listopad i początek grudnia. Mam taki wstret do tych miesiecy, ze drgawek dostaje, mam strasznego dola. Slonca nie ma plucha, zeby chociaz nie padalo, ale na przekur pada.

Mnie to z kolei bardziej listopad denerwuje, bo grudzień to zawsze migiem mi przelatuje, a listopad to raz że ponury, a dwa krótkie bardzo dni, a jak patrzę na kalendarz to mi się zawsze wydaje, że ta wiosna jeszcze tak daleko...
Aurelllia 23:43, 01 gru 2017

Monia jakie śliczne karmniczki cudeńka Ja już też ptaszki ratuje i dożywiam - mam taką butelkę ze słonecznikiem- ale takiego bajeru z nią jak Ty masz to nie mam - po prostu na gałązce ją powiesiłam
Monia81 21:36, 03 gru 2017

Aurelllia napisał(a)
Monia jakie śliczne karmniczki cudeńka Ja już też ptaszki ratuje i dożywiam - mam taką butelkę ze słonecznikiem- ale takiego bajeru z nią jak Ty masz to nie mam - po prostu na gałązce ją powiesiłam

Aurelko u mnie taka butelka w tamtym roku też tak powieszona wisiała na gałązce, ale jak zobaczyłam jakie cudeńka na forum dziewczyny robią, to stwierdziłam że coś trzeba wymyślić, żeby fajnie wyglądało, powoli się rozkręcam
SlonecznyOgrod 12:56, 04 gru 2017

No faktycznie pierzynka u Ciebie w ogrodzie juz sie pojawiła.
Karmniki bardzo naturalne, może więcej ptaszków przyciągna.
Postaw je tak, żebys mi fotki uchwyciła jak ptaszki przylecą Buziak
anabuko1 13:29, 05 gru 2017

I faktycznie i u Ciebie zimowe widoki.
Ciekawa jestem jak długo tak będzie ?
Dla mnie ze śniegiem i małym mrozem mogłoby być cały czas.