Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 09:51, 18 kwi 2018

Zana napisał(a)

No właśnie, to jest u Ciebie piękne, że widać efekt tych działań. Ja to dłubię i dłubię w tym piachu i wszystko trwa i trwa. Właśnie u siebie też o suszy pisałam, no zawsze coś nie tak.

Anulka ja mam ten plus, że codziennie wychodzę na ogród, dlatego te efekty są, a Tobie jednak tylko weekendy zostają, więc kobitko robisz ile możesz, a efekty sąąąą uwielbiam Twój ogród i Twoje focie
Anda 09:51, 18 kwi 2018

O, to super PG też pięknisty

A o którą szałwię chodzi, bo tak z rana coś pamięć mi szwankuje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Monia81 09:56, 18 kwi 2018

Anda napisał(a)
O, to super PG też pięknisty

A o którą szałwię chodzi, bo tak z rana coś pamięć mi szwankuje

O tą szałwię z projektu nie wiem czy teraz nie przekręcę nazwy Berggarten, udało mi się kupić 5 sztuk, zobaczę jak przyjdzie, czy da się podzielić..
Anda 10:01, 18 kwi 2018

Ta szałwia ma piękne liście. Dlatego doskonale nadaje się na obwódki. Poza tym można ją wykorzystać w kuchni Rośnie tak na ok. 50 cm wys. i 40 cm szer. Z czasem będzie szersza. Jeśli się da to podziel, ale nic na siłę. W przyszłym roku na pewno już będziesz mogła ją podzielić
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Monia81 10:02, 18 kwi 2018

Anda napisał(a)
Ta szałwia ma piękne liście. Dlatego doskonale nadaje się na obwódki. Poza tym można ją wykorzystać w kuchni Rośnie tak na ok. 50 cm wys. i 40 cm szer. Z czasem będzie szersza. Jeśli się da to podziel, ale nic na siłę. W przyszłym roku na pewno już będziesz mogła ją podzielić

Dzięki Ewuś powoli wysadzamy z tej rabaty co jest do wysadzenia
Monia81 10:04, 18 kwi 2018

A teraz z wczorajsza focie, żeby nie było za kolorowo to pokażę rabatę tarasową, z której powoli znika wszystko co ma zniknąć i powoli gromadzę materiał roślinny

Monia81 10:05, 18 kwi 2018

Tulipanki, salmon dołączył do exoticów

Monia81 10:05, 18 kwi 2018

Szafirki zielone mają być

narcyzyki na kurnikowej
Monia81 10:07, 18 kwi 2018

Owocowe też ruszyły
borówka kamczacka i porzeczki czerwone

i moja czereśnia, jak jej nie przymrozi, to może pierwszy raz doczekam się owoców
anulajda 10:18, 18 kwi 2018

Jeju ile pracy za Wami już,wiosna piękna u Ciebie,piękne tulipany i narcyze masz a szafirka zielonego bardzo jestem ciekawa,nigdy takiego nie spotkałam