Radziu skalniak z oczkiem dostanie inny wygląd, będzie przerabiany, wyciągniemy ten plastik, wykopiemy szerszy dołek, i wyłożymy folią i popracujemy nad kaskadą, płaskich kamieni nawiozłam
Wiesz, tak naprawdę to tylko jeden ogród Jak wrzucisz w wyszukiwarkę "garten luzenz bender" to Ci wyskoczą fotki z ich ogrodu. Tworzyli go 20 lat, ale jest jak zaczarowany
Paulinko oglądałam u Ciebie, ładnie to wygląda, ja z kolei chcę to tak zagospodarować, żeby było to co lubię czyli koloryw większej masie. Chociaż będę się chciała utrzymywać w tej części ogrodu z kolorami biały, róż, fiolet i czerwony. Zobaczymy co wyjdzie, mam nadzieję, że podołam
Monia tylko pamiętaj że jak wyłożysz na folie samych kamieni a nie połączysz ich jakoś (są takie specjalne kleje czy tam zaprawy) to woda będzie spływać pad kamieniami a nie po kamieniach
Pewnie,że Monia podolasz, trzeba tylko ułożyć dobry plan i się go konsekwentnie trzymać ja mam prościej, bo lubię w ogrodzie kolorowo, więc co mi wpadnie w oko wraca ze mną do domu,ale też staram się kolory do siebie dopasowac nie jest tak,że czerwona róża rośnie obok różowej
Dzięki Paulinko, ja na razie wzięłam na wstrzymanie, choć jest trudno, po żadnych ogrodniczych nie jeżdżę, staram się trzymać planu, czyli najpierw wyznaczam, a później zakupy
Ale tak czy inaczej to kółko przesunęłabym do tyłu o jakiś metr.
Nie dlatego że rabata za duża (choć 7 metrów to faktycznie konkretna rabata) ale dlatego, że trawnik przed kółkiem za mały