Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Aurelllia 23:07, 01 kwi 2017

Monia pewnie padła po pracy w ogrodzie, dlatego cisza dziś ?
gosika67 23:30, 01 kwi 2017

Monia a Ty gdzie?
Monia81 20:57, 02 kwi 2017

makadamia napisał(a)
Jak nie będzie tych ząbków no to uff.

Ale tak czy inaczej to kółko przesunęłabym do tyłu o jakiś metr.
Nie dlatego że rabata za duża (choć 7 metrów to faktycznie konkretna rabata) ale dlatego, że trawnik przed kółkiem za mały

Asiu dzięki, poprawię i obfocię.
Monia81 20:59, 02 kwi 2017

Aurelko, Gosiu ja niestety nic nie zrobiłam w ogrodzie bom wyjazdowa była, mam chrześniaka, który dziś skończył 18 lat i chrześnicę co wczoraj urodzinki ósme miała Także wyjazdowo Tarnów odwiedziłam, dopiero weszłam do domu, aż musiałam sprawdzić co u Was słychać
BasiaLT 08:55, 03 kwi 2017

Monia81 napisał(a)
Dzięki Paulinko, ja na razie wzięłam na wstrzymanie, choć jest trudno, po żadnych ogrodniczych nie jeżdżę, staram się trzymać planu, czyli najpierw wyznaczam, a później zakupy

To jesteś naprawdę twarda ja dalej tak mam że niby plan w głowie ale jak zobaczę coś cudnego to nie potrafię się oprzeć.
lutroja 09:31, 03 kwi 2017

powodzenia w tworzeniu ja też miałam burzę mózgów co z ogniskiem zrobić, czym utwardzić teren pod to przedsięwzięcie, co obsadzić dookoła itd.
Monia81 09:50, 03 kwi 2017

BasiaLT napisał(a)

To jesteś naprawdę twarda ja dalej tak mam że niby plan w głowie ale jak zobaczę coś cudnego to nie potrafię się oprzeć.

Basiu ciężko jest, ale daję radę;, aż sama jestem z siebie dumna. Na razie mam zajęcie, pomidorki muszę przepikować, papryczka dopiero wyszła, no i wyszedł mi arbuz
zawitka 10:11, 03 kwi 2017

Witaj burza mózgów u Ciebie ,fajnie jak się tworzy ogród od nowego bo oprócz brzozy nic nie przeszkadza.będę zaglądać jak idzie robota i wspierać .Pomalutku dojdziecie do pięknego ogrodu przy pomocy Ogrodowiska----zyczę sukcesów
Monia81 10:37, 03 kwi 2017

lutroja napisał(a)
powodzenia w tworzeniu ja też miałam burzę mózgów co z ogniskiem zrobić, czym utwardzić teren pod to przedsięwzięcie, co obsadzić dookoła itd.

Przy takim tworzeniu jest bardzo dużo pomysłów, także taka burza mózgów jest potrzebna, zawsze jest jakieś za i przeciw, a po za tym uczę się cierpliwości.
Monia81 10:42, 03 kwi 2017

zawitka napisał(a)
Witaj burza mózgów u Ciebie ,fajnie jak się tworzy ogród od nowego bo oprócz brzozy nic nie przeszkadza.będę zaglądać jak idzie robota i wspierać .Pomalutku dojdziecie do pięknego ogrodu przy pomocy Ogrodowiska----zyczę sukcesów

Bardzo dziękuję, powolutku idziemy do przodu, jak już wyznaczymy wszystko, to zaczną się przyjemności nasadzeńKażda rada jest na wagę złota, każdy ma inne spojrzenie i to wszystko daje dużo do myślenia