Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Makao 22:25, 16 sie 2023

Ale gęste rabaty, normalnie szczęka mi opadła z wrażenia. Chwast się nie przebije.
April 08:09, 17 sie 2023

Monia81 napisał(a)

Monia ale SUPER. Chwilę dłuższą nie zaglądałam a tu taka niespodzianka wspaniała, tyle zdjęć. I to jakich Pięknie masz, gęsto i lekko zarazem. Te łany jeżówek z floksami, mogę tylko powzdychać.
Widzę Esk Sunset, dawno posadziłaś? bo też mam i mnie dziewczyny straszą że on bardzo wolno rośnie. Ale u tutaj ma długie przyrosty.
I pytałam u siebie o nazwę odmiany brunnery, którą mi przywiozłaś. Pamiętasz może?
anpi 08:14, 17 sie 2023

Magleska napisał(a)
Monia boskie te zamglone fotki
wzdycham z zachwytu i podziwiam jak taki wielki ogród utrzymujecie w takim porządku

oj ,jak pojedziemy w stronę Ani to przyjadę dużo wcześniej ,żeby kilka razy przejść się po ogrodzie -mam niedosyt wrażeń wizualnych

ps. dalię dałam do doniczki spowrotem ,bo przynajmniej ma szansę na regularne podlewanie
za ładna jest ,żeby ryzykować jej stratę

Mam nadzieję, że tu o wyjeździe do mnie mowa!? Ale jak tak oglądam wasze zdjęcia (Moniu i Madziu!), a na nich rabaty, ogrom rabat... z przepychem roślin, masy roślin!!! W przecudnych kompozycjach!!! Nie mówiąc już o tym co widziałyście na tegorocznych ogrodowych wojażach To zastanawiam się jakie inne atrakcje Wam przygotować, bo ogrodem to ja Wam do pięt nie dorastam
Monia, zostawiam zachwyt nad twoim ogrodowym dziełem i podziw nad ogromem wkładanej pracy w tworzenie i pielęgnację! I idę podlewać, by nie padł przez te upały ten mój mini ogródeczek do waszego przyjazdu
Kordina 18:20, 17 sie 2023

Monia81 napisał(a)

Świetnie tu wygląda, upału na zdjęciach nie widać u mnie dziś lżej, bo wiatr fajnie chłodzi.
Margo2 12:42, 18 sie 2023

Właśnie taki efekt chciałabym osiągnąć jak u Ciebie.
Niestety nie było takiego forum, po drugie zakochałam się w samych roslinach, więc kupowałam wszystko co popadnie, nie sadziłam w grupach. Dlatego mam misz masz.
Teraz zdecydowanie bardziej podobają mi się takie napakowane rabaty.
Trudno. Musze to przeżyć, bo nie ma siły już na tak drastyczne zmiany
Anda 22:13, 18 sie 2023

Moniu, cudownie masz. Przepięknie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 22:59, 18 sie 2023

Ależ obłęd, cudnie masz...
Monia81 19:18, 03 wrz 2023

Nadszedł czas traw mają swoje "5" minut. Co roku sobie powtarzam, że ograniczę ilość, ale później zaś oglądam fotki i żal mi ich wiosną przeklinam przy sprzątaniu, a jesienią je uwielbiam, ot co, no nie dogodzę sobie, oj nie

Monia81 19:21, 03 wrz 2023

Monia81 19:28, 03 wrz 2023