Monia ale SUPER. Chwilę dłuższą nie zaglądałam a tu taka niespodzianka wspaniała, tyle zdjęć. I to jakich Pięknie masz, gęsto i lekko zarazem. Te łany jeżówek z floksami, mogę tylko powzdychać.
Widzę Esk Sunset, dawno posadziłaś? bo też mam i mnie dziewczyny straszą że on bardzo wolno rośnie. Ale u tutaj ma długie przyrosty.
I pytałam u siebie o nazwę odmiany brunnery, którą mi przywiozłaś. Pamiętasz może?
Mam nadzieję, że tu o wyjeździe do mnie mowa!? Ale jak tak oglądam wasze zdjęcia (Moniu i Madziu!), a na nich rabaty, ogrom rabat... z przepychem roślin, masy roślin!!! W przecudnych kompozycjach!!! Nie mówiąc już o tym co widziałyście na tegorocznych ogrodowych wojażach To zastanawiam się jakie inne atrakcje Wam przygotować, bo ogrodem to ja Wam do pięt nie dorastam
Monia, zostawiam zachwyt nad twoim ogrodowym dziełem i podziw nad ogromem wkładanej pracy w tworzenie i pielęgnację! I idę podlewać, by nie padł przez te upały ten mój mini ogródeczek do waszego przyjazdu
Właśnie taki efekt chciałabym osiągnąć jak u Ciebie.
Niestety nie było takiego forum, po drugie zakochałam się w samych roslinach, więc kupowałam wszystko co popadnie, nie sadziłam w grupach. Dlatego mam misz masz.
Teraz zdecydowanie bardziej podobają mi się takie napakowane rabaty.
Trudno. Musze to przeżyć, bo nie ma siły już na tak drastyczne zmiany
Nadszedł czas traw mają swoje "5" minut. Co roku sobie powtarzam, że ograniczę ilość, ale później zaś oglądam fotki i żal mi ich wiosną przeklinam przy sprzątaniu, a jesienią je uwielbiam, ot co, no nie dogodzę sobie, oj nie