Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

antracyt 09:07, 17 cze 2024

Monia81 napisał(a)

Na tym zdjęciu dalie wyglądają jakby Ci ze szklarni uciekały

Bardzo lubię Twoje szerokie kadry
Margo2 09:23, 17 cze 2024

Monia81 napisał(a)

Gosia bo narzekanie jakoś mi się włączyło w tym roku samoczynnie, raczej jestem optymistycznie do życia nastawiona, no ale ten sezon jakiś ciężki... zawsze tak jest, że my te niedoskonałości widzimy a ktoś jak przychodzi to tego nie widzi, no tak już jest jak będziesz na Śląsku to zapraszam, na żywo ocenisz

Na pewno skorzystam z zaproszenia.
Uwielbiam zwiedzanie ogrodów. Lubię poczuć to co właściciel.
Super, że każdy ogród jest inny.
TAR 09:27, 17 cze 2024

Moniu masz ładnie i soczyscie. Nie ma co narzekac na chwasty, te sa tez potrzebne ja omiatam swoje połacie i udaje, ze ich nie ma, tych chwastow znaczy

A jak tak przyjrzałam sie czesci naszych bylin ogrodowych to w sumie tez chwasty
Monia81 19:56, 30 cze 2024

Anda napisał(a)
Fotki Madzi cudowne. Masz fantastyczny ogród, przepiękny. Już na zdjęciach czuć tą świetną atmosferę ogrodową. Dobrze, że tyle fotek Magda pokazała

Ewuś dziękuję też lubię oglądać nasz ogród innymi oczami zawsze coś dojrzę co mogę zmienić jak wyjeżdzaliśmy na urlop gaura pięknie kwitła na biało, teraz przez te upały przekwita w ekspresowym tempie, chociaż nie tylko ona...

Monia81 19:57, 30 cze 2024

Kasya napisał(a)
Jak pięknie o zachodzie
Pospacerowałabym

Kasia zapraszam ścieżka ledwo widoczna, ładnie zarasta

Monia81 20:02, 30 cze 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Jak to dobrze, że mimo kataru udało Ci się wyskoczyć do ogrodu i zrobić zdjęcia. Pięknie jest!

Haniu buziak
Coś się do mnie przyczepiło i jeszcze trochę trzyma, katar i kaszel, tak jeszcze nie miałam, żeby w takim czasie mnie coś łapało. Poprawiłam się troszku z wrzucaniem zdjątek, bo chcę coś jeszcze zmienić w tym roku rośliny umęczone okropnie, zaczęło teraz u mnie wiać i chmurzy się, oby coś popadało, bo wszystko marnieje w oczach...

Monia81 20:04, 30 cze 2024

LIDKA napisał(a)

Tak to ja sobie wyobrażam raj.
Monia masz piękny ogród. Taki że brak słów.
Achy i ochy wydaję podczas patrzenia.

Lidka dziękuję

Monia81 20:07, 30 cze 2024

antracyt napisał(a)

Na tym zdjęciu dalie wyglądają jakby Ci ze szklarni uciekały

Bardzo lubię Twoje szerokie kadry

Zuza

Monia81 20:14, 30 cze 2024

Margo2 napisał(a)

Na pewno skorzystam z zaproszenia.
Uwielbiam zwiedzanie ogrodów. Lubię poczuć to co właściciel.
Super, że każdy ogród jest inny.

Ja też bardzo lubię zwiedzać ogrody tak jakoś inaczej jest, gdy są wrzucane zdjęcia a my wiemy gdzie to było i z jakiego miejsca fotka jest robiona poza tym takie spotkania na żywo to jest coś niesamowitego, nagadać się nie można na różne tematy nie tylko ogrodowe śmiechu kupa
kocimiętkę mam do cięcia i parę innych roślinek też, ale jakoś odwagi nie miałam, żeby cokolwiek wczoraj obcinać przy tych upałach...
Monia81 20:18, 30 cze 2024

TAR napisał(a)
Moniu masz ładnie i soczyscie. Nie ma co narzekac na chwasty, te sa tez potrzebne ja omiatam swoje połacie i udaje, ze ich nie ma, tych chwastow znaczy

A jak tak przyjrzałam sie czesci naszych bylin ogrodowych to w sumie tez chwasty

Racja
Mam pełno doniczusi do wsadzenia, ale czekam na to ochłodzenie, bo egzystować na zewnątrz się nie da. Teraz u mnie zachmurzyło się i mam nadzieję na deszcz, ale normalny bez żadnych ekscesów.