Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pokażę nasz ogród

Pokażę nasz ogród

asica 21:59, 10 wrz 2015

ewsyg napisał(a)

Ja obstawiam, że czary mary

Ot to. Na pewno czary. U mnie dziś po deszczu wszystkie leżą, a tamte dalej śmieją się zza płota.
asica 22:02, 10 wrz 2015

Jagodaa napisał(a)
Ślicznie! Dziś też zauważyłam u moich Miskantów kwiaty .
.
Oj moje już kilka tygodni kwitną.
asica 22:04, 10 wrz 2015

KasiaW76 napisał(a)
Pieknie...

Dzięki
Gocha 13:20, 11 wrz 2015

Asiu ale pięknie u Ciebie, trawnik cudowny, ja będę musiała mocno pracować nad moim trawnikiem żeby choć trochę go naprawić. W lecie nie byłam w stanie go podlewać bo za duża powierzchnia i niestety jest koszmarny.A te hortensje to na pewno podtrzymują jakieś elfy ogrodowe.Pozdrowionka
asica 22:46, 11 wrz 2015

Gocha napisał(a)
Asiu ale pięknie u Ciebie, trawnik cudowny, ja będę musiała mocno pracować nad moim trawnikiem żeby choć trochę go naprawić. W lecie nie byłam w stanie go podlewać bo za duża powierzchnia i niestety jest koszmarny.A te hortensje to na pewno podtrzymują jakieś elfy ogrodowe.Pozdrowionka

Coś strasznie malo mi się trawnika zrobiło. M. Przy każdym koszeniu krzyczy "nie zabieraj mi juz trawnika".
KasiaW76 22:53, 11 wrz 2015

asica napisał(a)

Dzięki

Pooglądalam zdjęcia i zabrakło mi słów na rozbudowany komentarz...
asica 07:44, 12 wrz 2015

KasiaW76 napisał(a)

Pooglądalam zdjęcia i zabrakło mi słów na rozbudowany komentarz...

Hehe, też tak mam
Kasik 07:52, 12 wrz 2015

asica napisał(a)

Hehe, też tak mam

Asia u Ciebie rozbudowany komentarz jest zbędny. Ja jestem pod ciągłym wrażeniem i na okrągło mężowi pokazuje Twój ogród, no i trawę w takiej kondycji.

Przecież my z jednego regionu, a różnica ogromna.

Myślę o Kalsku i trawach- pamiętam, że pisałaś właśnie o jesiennych zakupach.
Może sobie coś upoluję.
asica 08:02, 12 wrz 2015

Kasik napisał(a)

Asia u Ciebie rozbudowany komentarz jest zbędny. Ja jestem pod ciągłym wrażeniem i na okrągło mężowi pokazuje Twój ogród, no i trawę w takiej kondycji.

Przecież my z jednego regionu, a różnica ogromna.

Myślę o Kalsku i trawach- pamiętam, że pisałaś właśnie o jesiennych zakupach.
Może sobie coś upoluję.

A ja ostatnio przekonałam się do Przytoku. Zajeżdżam kilka razy w sezonie. Kiedyś wydawało mi się drogo, ale mam wrażenie że ceny spadły, a rośliny mają bardzo dobrej jakości. Latem mieli sporo miskantów, w cenach 15 zł za ładną sadzonkę.Duży wybór hortensji, które jakością o niebo przewyższają te sprowadzane do miejscowych sklepów ogrodniczych.
Kasik 08:20, 12 wrz 2015

asica napisał(a)

A ja ostatnio przekonałam się do Przytoku. Zajeżdżam kilka razy w sezonie. Kiedyś wydawało mi się drogo, ale mam wrażenie że ceny spadły, a rośliny mają bardzo dobrej jakości. Latem mieli sporo miskantów, w cenach 15 zł za ładną sadzonkę.Duży wybór hortensji, które jakością o niebo przewyższają te sprowadzane do miejscowych sklepów ogrodniczych.

Asia- Ty mi nawet nie mów, że byłaś kilka razy. Przecież ja mieszkam 2 km od szkółki. Czemu nie pisałaś?

U mnie jeszcze nie jest nie wiadomo jak, ale na kawkę zawsze zapraszam.