Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Leny.

Ogród Leny.

Zeta 16:17, 16 sty 2013

Ależ piękna kołderka a u mnie dzisiaj leje deszcz. Pozdrawiam
Lena 16:42, 16 sty 2013

Agnieszko mam i polecam Lirope .
To na zdjeciu jest z 1 września

Specjalnie dla Ciebie poszłam zobaczyć jak wyglądają teraz i są cudne - zielone ,sztywne listki - jutro zrobię zdjęcie.
Ja wiosną podzieliłam tą kępę i ładnie sią przyjeła.
Zdecydowanie polecam .Co do miejsca to widzę że są różne zalecenia.Moje rosną większą część dnia w słońcu - do południa cień, a po południu słońce.
Idę kuknąć do Ciebie
Lena 16:44, 16 sty 2013

Zeta Witaj

Kołdra nadal gęsta i biała.Zimno ale przyjemnie

Już mamy "z górki" - wiosna coraz bliżej

Pozdrawiam
Zeta 16:45, 16 sty 2013

Lena napisał(a)
Zeta Witaj

Kołdra nadal gęsta i biała.Zimno ale przyjemnie

Już mamy "z górki" - wiosna coraz bliżej

Pozdrawiam

Taaa gdzieś wyczytałam że w maju a kwiecień zimowy hahaha
Milka 16:47, 16 sty 2013

Lena twoje podejście do wiosny, baaardzo mi się podoba! a ty Zeta nie słuchaj, co mówią...ponoć do tygodnia czasu mogą tylko wiedzieć, reszta magia i niewiadoma
gierczusia 18:34, 16 sty 2013

Leno po lekturze pisma obrazkowego w Twoim wątku zakochałam się w czosnkach... Są prześliczne wiem źe można też je zasuszać i wtedy są ozdobą caloroczną ... Czy one długo kwitną ??? Bardzo ładnie oddzielasz jedną przestrzeń od drugiej .. Będziesz moją idolką w tym zakresie ok ??.... Te podkłady są fajniste ( czy wydają brzydki zapach , czy to tylko głupie plotki ?)),,,, aaaach ... Ładnie u Ciebie ... I tak ogólnie to dzięki za rady będę zaglądać
gusiarz 19:39, 16 sty 2013

Lena napisał(a)
Agnieszko mam i polecam Lirope .
To na zdjeciu jest z 1 września

Specjalnie dla Ciebie poszłam zobaczyć jak wyglądają teraz i są cudne - zielone ,sztywne listki - jutro zrobię zdjęcie.
Ja wiosną podzieliłam tą kępę i ładnie sią przyjeła.
Zdecydowanie polecam .Co do miejsca to widzę że są różne zalecenia.Moje rosną większą część dnia w słońcu - do południa cień, a po południu słońce.
Idę kuknąć do Ciebie

Lenko - wyglądają prześlicznie. Moja rabata frontowa jest od północnej strony domu. Cień jest w większości dnia, ale w lecie rano i po południu/wieczór jest słonecznie. Wyczytałam, że nadają się przede wszystkim do cienia i półcienia ale radzą sobie dobrze również na słoneczku... Chyba spróbuję. Dziekuję za odpowiedź i czekam na foteczki - jeśli dasz radę - bo to nie musi być od razu
Syla 19:45, 16 sty 2013

Co tam Lenko u Was ???? dajecie radę ? jak pojadę na nartki to się zabierasz ze mną ?
gusiarz 20:24, 16 sty 2013

A gdzie Wy dziewczynki na nartkach śmigacie? Koło Bochni?
Syla 20:32, 16 sty 2013

gusiarz napisał(a)
A gdzie Wy dziewczynki na nartkach śmigacie? Koło Bochni?

Myślałam o wyjeździe na narty organizowanym przez Marzenkę na Chopok 02.03 Jak będziesz miała ochotę i nic się po drodze nie wydarzy to zapraszam na wspólną wyprawę