Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Leny.

Ogród Leny.

Martek 15:58, 17 sty 2013

Nie prawda ja jak "Wielki Brat"))))))))))))))))))
Lena 17:04, 17 sty 2013

Sylwia dzięki - wybierzemy się jednak - jam "rolkarka" i na łyżwach też sporo jezdziłam,ale to 10 lat temu

Martuś no ze mnia ostatnio tez "Wielki Brat" był, ale wróciłam

Milka 17:05, 17 sty 2013

i się dziewczynom sporty udzieliły i super
aneta230972 18:53, 17 sty 2013

Lena napisał(a)
Anetko - normalnie rumieńców dostałam

Miło mi i to bardzo

Napiszę jeszcze w sprawie podkładów bo czytałam tu i ówdzie ,że bierzesz je pod uwagę.
Nie wiem ile metrów chcesz,jak to ma u Ciebie wyglądać i czy blisko domu .
U mnie ten "murek" jest z przodu domu,od drogi dlatego sie zdecydowałam - ale był to tylko kompromis bo moim marzeniem był betonowy,biały mur - jednak koszty przeważyły ...
Gdyby nie to,nie zdecydowałabym się nigdy na "zapuszczone" : podkłady - śmierdzą.
Mamy je chyba 5 lat i nadal w lecie ,w upały jeszcze sączą.
Teraz brałabym pod uwagę gabiony - można samemu zrobić i dobrać dowolne wypełnienie.
Zastanów się więc dobrze..
Anetka,pozdrawiam i mam nadzieję że nie zamąciłam zbytnio ale piszę szczerze

Zasłużyłaś koleżanko to się teraz rumień
Dzięki za info. dot. podkładów. Właśnie czytałam na ich temat i ten zapach raczej mi nie pasuje. No chyba, ze trafimy na jakieś "bezzapachowe" w co raczej wątpię Ale to jest temat jeszcze bardzo odległy.
Napisz Lenka czy Ty swój warzywniaczek obsadzasz sadzonkami tzw. gotowcami czy zaczynasz od nasionek w domciu a potem jak wykiełkują to dopiero do gruntu? Ja w tym roku po namowie Ani kupuję nasionka. Ambicjonalnie do tematu podchodzę
Pozdrowionka.
Martek 18:56, 17 sty 2013

Lena napisał(a)
Sylwia dzięki - wybierzemy się jednak - jam "rolkarka" i na łyżwach też sporo jezdziłam,ale to 10 lat temu

Martuś no ze mnia ostatnio tez "Wielki Brat" był, ale wróciłam

A widzisz )))))))
gusiarz 18:58, 17 sty 2013

Dziękowałam u mnie - dziękuję u Ciebie za trud wykonania zdjęć w zimie . Widzę, że liriope jest zimozielone - więc wyląduje w rabatce przy wejści
Syla 18:58, 17 sty 2013

Ja rolki mam i parę chwil na nogach miałam ..... Pół wsi mnie słyszało jak usiłowałam się zatrzymać .... więcej nie włożyłam ale nie powiedziałam kategorycznie nie

gierczusia 20:33, 17 sty 2013

Nooo to widzę , że jednak podkłady odpadają ... tak wynika ... Szkoda , ze brzydko pachną , są bardzo efektowne ..a takie nowe , nienasączone nie mają swego uroku ... I jak tu babie dogodzić ??? pozdrowionka Królowo Czosnków
Lena 21:47, 17 sty 2013

Oj Wy moje aparatki

Irenko sport zawsze był mi bliski - ale odkąd mam dzieci to się nieco oddalił Aczkolwiek wpajam im co nieco żeby mieć z kim ruchu zażywac

Marta

Aga będziesz zadowolona

Sylwia ja jeżdżę już ze 12 lat i pokonywałam czasem po kilkadziesiąt km dziennie- mój rekord to 83km w 5 godz.

Teraz rzadziej ale dziewczynki moje też jezdzą i czasem pomykamy po Puszczy Niepołomickiej

Aż mi się micha śmieje jak sobie wyobraże Twoje "hamowanie" hihihi

Ela a mi się nowe podkłady podobają
Tutaj fajna realizacja:

http://ogrodniktomek.pl/wp-content/uploads/2011/09/The-garden-gate-company-railway-sleeper-landscaping.2jpg_WEB-1.jpg

gusiarz 11:24, 18 sty 2013

Lenko - odpowiem i u Ciebie. Na łyżwy dopiero w przyszłym tygodniu. Dopiero wczoraj Zuzia po raz pierwszy nie miała gorączki - musimy odczekać... Za jak mówię - w przyszłym tyg. - to na 100% - chyba, żeby znów nas jakaś niemoc wzięła... - oby nie