Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi

Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi

Basilikum 16:19, 31 lip 2018

Za tydzien w niedziele jade czli za niecale dwa tygodnie
eda 20:20, 31 lip 2018

Basilikum napisał(a)
Elu oj dzis by sie przydalajakaslodowka ze sniegiem gdzie by mozna bylo na chwile wejsc, 33 na trometrze mamy ufff
Co do Afryki to taki kawal slyszalam, ze skoro nam Pan Bog tyle nowych obywateli z Afryki tu przyslal to i pogode trzeba do nich dostosowac

dzis bylismy z naszymi baranami na aukcji, celem nie bylasrzedaz tylko ocena i jeden naszego chowu dostal bardzo ladna ocene i sedzia chwalil, ze mamy ladne zrowe zwierzeta
przy okazjizahaczylismy o centrum ogrodnicze ale nic nie kupilam tylko pare fotek telefonem zrobilam, telefon byle jaki wiec fotki tez nie lepsze.

dalie wielgasne mieli, na zdjeciah mniejsze sie wydaja

Supeeer ale fajnieee no i piknie wyglądasz aaa taki rower u mnie widzę buziakiiii
Basilikum 20:52, 31 lip 2018

Edys odbuziakowuje

rower ten ze slomy czy ten z przyczepka dla Pani podac

melduje dzis 35°C,
podlewam, jeszcze nie skoczylam a zaraz ciemno bedzie
kaz742011 22:50, 31 lip 2018

Jak jeszcze nie zajęty to ja ten ze słomy rezerwuję. Cudny jest
Basilikum 08:56, 01 sie 2018

Kasiu prosze bardzo

U nas dalej upal i nie zapowiada sie na lepiej
kaz742011 22:02, 01 sie 2018

U mnie znowu dzisiaj burza przeszła. Ogólnie było bardzo ciepło, a potem polało. Teraz nie pada.
Basilikum 22:06, 01 sie 2018

u nas bylo 34°
o 21.30 siedzielismy w ogrodzie i bylo 27° cieplutko i przyjemnie ale wody potrzebujemy na gwalt
dzis Emus robil snopki siana z drugiego ciecia. W zeszlym roku na tej samej lace zrobil 60 a dzis 24. Usycha mi czeresnia. Jutro fotki zrobie. N i w prognozach zero deszczu u nas
kaz742011 22:36, 01 sie 2018

Współczuję suszy. U mnie za mokro, u Ciebie za sucho. Nie mogłoby to jakoś się zrównoważyć.

Tobie schnie czereśnia a u mnie Umbry grzyba mają. Straciły już połowę liści i straszą. Zrobiłam między deszczem oprysk Topsinem, ale nie wiem czy to coś pomoże .
gosika67 23:45, 01 sie 2018

U nas afrykańskie upały,czekamy na deszcz z utęsknieniem.
Anda 12:00, 03 sie 2018

Hej hej U nas tez afrykanskie upaly. Weihenstephan tez w upale zwiedzilam i bardzo spodobaly mi sie wszelkie cieniste zakatki
Fotki beda w czasie pozniejszym bo w biurze na poddaszu mi za goraco
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies