Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

pawel2806 11:46, 09 sie 2021

Ogród piękny jak zawsze, dobrze że kosodrzewina na frontowej wyleciała. U mnie hortensje były cięte nisko i po deszczach wszystko leżało, było trochą zabawy z wiązaniem . Czy to znaczy że będzie się można załapać na jakieś większe ilości sadzonek memory, chyba że zagospodarujesz je u siebie
Wiolka5_7 11:48, 09 sie 2021

Limki,limeczki...

Wiolka5_7 11:54, 09 sie 2021

Kupiłam pare worków kory i wysypałam na dwie rabaty... w przyszłym sezonie hakonki powinny się już ładnie rozrosnąć i nie będzie tyle wolnego miejsca...

Koniec.
Wiolka5_7 11:57, 09 sie 2021

pawel2806 napisał(a)
Ogród piękny jak zawsze, dobrze że kosodrzewina na frontowej wyleciała. U mnie hortensje były cięte nisko i po deszczach wszystko leżało, było trochą zabawy z wiązaniem . Czy to znaczy że będzie się można załapać na jakieś większe ilości sadzonek memory, chyba że zagospodarujesz je u siebie

Dzięki za miłe słowa Pawle

Za kosodrzewiną nie płaczę tak lepiej jest teraz ,bo przedogródek fajnie widoczny od furtki...

To samo bylo u mnie jak je nisko cięłam... w tym roku zrobiłam eksoeryment z wyzszym cieciem i to był strzał w 10.

Przykro mi ,ale Memory są już obiecane rodzince... u mnie miejsca brak już niestety..
eVka 12:00, 09 sie 2021

Cudownie, soczyście, kolorowo i hakonkowo. U Ciebie zaraziłam się tymi trawami i bardzo Ci dziękuje za tą hakonkową chorobę Za rok juz nie będziesz miała odsłonietych placków kory, hakone zjedzą wszystko. Też musze podzielić je niedługo, mam już chętnych na sadzonki

Trawnik boski!!! Ja swój dzisiaj sypnę nawozem 100 dniowym, bo już czas a jutro ma padać więc się rozpuści.
Wiolka5_7 12:08, 09 sie 2021

effka napisał(a)
Cudownie, soczyście, kolorowo i hakonkowo. U Ciebie zaraziłam się tymi trawami i bardzo Ci dziękuje za tą hakonkową chorobę Za rok juz nie będziesz miała odsłonietych placków kory, hakone zjedzą wszystko. Też musze podzielić je niedługo, mam już chętnych na sadzonki

Trawnik boski!!! Ja swój dzisiaj sypnę nawozem 100 dniowym, bo już czas a jutro ma padać więc się rozpuści.

dzięki kochana

Nie ma za co
Też myślę,że hakonki pożrą wszystko na tej rabacie a szczegolnie małe ciski... biedactwa... ha ha

No twoje hakonki też pięknie się rozrosły... będzie co dzielić...

Trawnikom bardzo pomaga deszczyk... cieszę się po podlewanko z głowy... też się czaje na sypnięcie nawozu... a potem już jesienny...
Martka 12:46, 09 sie 2021

Wiolka5_7 napisał(a)
Limki,limeczki...

I buczki, buczątka Wiolu, Twoje zdjęcia dodają powera!
Wiolka5_7 17:41, 09 sie 2021

Martka napisał(a)

I buczki, buczątka Wiolu, Twoje zdjęcia dodają powera!

O tak buczki ukochane
W tym sezonie wszystko wyrosło bujnie,jestem zadowolona bardzo
inka74 18:12, 09 sie 2021

Rozrosło ci się wszystko bardzo mocno. Ogród kipi zielenią.
Johanka77 18:20, 09 sie 2021

Perfekcyjnie Kochana!