Wiola nie pamiętam wczoraj czytałam była mowa o trzcinnikach krótkowłosych i czytałam że jesteś nie zadowolona z liści tego trzcinnika i zaraz ci odpisałam. Teraz szukam i nie wiem gdzie to czytałam przewertował wątek Martki i jeszcze jakieś i nie ma.moze to inna Wiola.
To są graby fastigiata? Już nie wiem czy pytałam.
Za bardzo się rozdrabniam na wątkach.
A może Wiolu błędy w rozumieniu człowiek popełnia. Zaraz sobie zapisze tego graba.
Chodzi mi o to aby się ładnie przebarwial tak jak u ciebie.
Mam na tle fisia.
Grabów różnych dużo i nie wiadomo co wybrać.
Wiola cudownie wyglądają molinie wśród brzóz. Czy one raczej tak wąsko rosną czy będą się rozkładać na boki? Graby już Ci pisałam, że u mnie dawno golasy ale rosną dopiero drugi rok więc cierpliwie czekam
Widzę, że już masz konkretne plany na początek roku, pamiętam jak ja się nie mogłam doczekać i w lutym grzebałam w donicy przed domem i wykopywałam kamienie
Tak cudownie one już rok temu mi się spodobały na tej rabacie,dlatego wiosną dosadziłam jeszcze 4szt. za rok będzie jeszcze ładniej
Ja mam je posadzone w większych odstępach , dlatego tworzą taki wachlarz.
Moje graby w pierwszych latach tak pięknie się nie przebarwiały. Więc i na Twoje przyjdzie czas
Tak plany konkretne będzie dużo fizycznej roboty. Nawet projekcik sobię strzeliłam
Tak to ma wyglądać a jak wyjdzie w realu to zobaczymy
Za dużo mam tego trawnika a z nim najwięcej roboty. Chcę optycznie skrócić ten długi trawnik dlatego powstaną :
* Oczko prostokątne
* Rabata wokół oczka
* Ścieżka wokół tarasu i przy alatanie
Ja liczę na ciepły luty, to może zacznę zrywać trawnik