Dziewczyny fajnie , że podoba wam się mój projekcik
Mówiłam, że już nie mam gdzie sadzić to sobie już miejsce znalazłam
To już ostatnia taka duża zmiana w ogrodzie, potem zamierzam odpoczywać więcej i podziwiać ale zanim się to stanie to wiosną będzie trzeba zakasać rękawy
Madziu też mi się podoba to co wymodziłam, o taki efekt mi chodzi. Ten długi trawnik optycznie mam nadzieję , że skrócę tym poziomym oczkiem i ścieżką. Zobaczymy jak nam to wyjdzie
Teraz eM i brat będą pomagać
Dziel molinie koniecznie,to teraz gwiazdy największe
Wiola chcesz te plyty ukladać w trawie?
Przy sypaniu nawozu na trawnik mogą się robić plamy na betonie. Wiem z doświadczenia bo mąż nasypał nawozu na jasnoszare kostki brukowe z siewnika z rozmachu i mamy brazowe plamy.
Nawóz to jedno, można go szybko wymyć, ale kanciki w tej ilości płyt to trochę pracy będzie. Jeszze masz tak powcinane. Projekt zacny ale płyty w trawniku myślę, że może tutaj dziewczyny, które tak mają doradzą albo odradzą
Z doświadczenia znajomych na początku płyty w trawniku to był sztos, ale po jakimś czasie to jak z tym kawałem o domku w Bieszczadach, znienawidzili je za ciągłe przycinanie, aby było ładnie i płyty się brudziły od trawy. Też mnie nosiło, aby sobie ścieżkę do tarasu zrobić w trawie ale jednak będę je układać tylko w żwirku.