To by się zgadzało Elu,bo rył mi najbardziej na nowej rabacie ,gdzie miękko i mokro. Od 3 dni mam już spokój dzięki Lidce Graby są ładne i nie są wymagające. Sadź
A w przekroju pnia w miejscu cięcia normalnie wyglądał?
Ale piękne widoki. Właśnie czegoś podobnego potrzebuję na mojej przedniej rabacie, może nie takiego doskonałego uporządkowania jak u Ciebie, ale jednak
Trawnik żyleta, cienia zazdroszczę
Pięknie masz. Gdzie by nie spojrzeć to jak z żurnala. Wszystko gra i cieszy
Dopiero doczytałam że buczek odszedł jednak do zielonego raju. Już nie będzie cię męczył swoim wyglądem. Choć jak pisałam, na fotkach nie wyglądał tak źle. W takie upały wiele roślin możemy stracić niestety, podlewanie deszczu nie zastąpi. Jedna ulewa też nie uzupełni braków wód gruntowych. I mimo że u ciebie przyczyna straty inna to efekt i tak ten sam. Na pocieszenie, wszystko inne w ogrodzie zachwyca jak zwykle
No szkoda buczka. Ciekawe co mu dolegało. Będzie coś w zamian? W ogrodzie masz pięknie Wszystko bardzo estetycznie dobrane i dopracowane
Cześć Wiola. Z braku czasu głónie podglądam ig. Fajne te nowe rabaty, choć trawkę miałaś cudną, ale rozumiem pracochłonność. i te rabaty przy wodzie i tarasie tez extra.
Piękne widoki u Ciebie, miejsce na palenisko super, bardzo klimatyczne