Tak Madziu przywołuję wiosnę lubię przeglądać fotki w zimowe szare dni tak jodła koreańska,raz cięta i się super zagęściła...pod koniec lutego znowu ją trochę przytnę...bo chcę ją trzymać na taką wielkość
Wiola śliczne kolorki pokazujesz
Jeżówki śliczne! Znasz jak to odmiana? Czy zawiązują u Ciebie nasiona te jeżówki? Miałam u siebie pełną kremową ale niestety po przekwitnięciu na kwiatostanach zaczęła pojawiać się pleśń i musiałam je wyciąć.
Begonia ma świetny kolor a niebieskie lobelie to moje jedne z najbardziej ulubionych jednorocznych
Nie mogę się napatrzeć tej metamorfozie u Ciebie przed domem. Niesamowita zmiana - oczywiście na plus
Trochę kolorków nie zaszkodzi
Te jeżówki to moje pierwsze Southern belle, bardzo je lubię,kwitną od lipca nieprzerwanie do mrozów, szybko i bez problemu rosną, też wycinam im przekwitniete kwiaty, wtedy ciągle kwitną.One są pełne więc nie mają nasion...ale bardzo dobrze się dzielą z 2 sadzonek już mam 14
Begonie miałam 1 raz i się w nich zakochałam, są bezproblemowe, kwitną ciągle...kupie je na pewno
Lobelie też piękne, tylko jak się wykwitły to później zrobiły się u mnie marne...