Masz piękne dorodne szmaragdy oj co by było jakby ich nie było. Jakie tło dla roślin zastosować. A może taka ściana z bluszczu o ile się nie mylę też bardzo ładna.
Co to jest jakiś budynek czy płot z tym bluszczem aby coś takiego urosło to sporo czasu trzeba ładna.
Wiola pokaż swoją kiku... Chciałabym zobaczyć jak to wiązanie ci wyszło bo ja chcę wisząc w tym roku. Moja ma przyrosty każdego roku ok 1 metra i tniemy ja od dołu bo inaczej w trawie by się tarzała.
Wbrew opiniom ,ja tam swoje szmaragdy uwielbiam i nie wyobrazam sobie teraz ogrodu bez nich
U ciebie też piękne tuje
Bluszcz tak samo uwielbiam,zakrył brzydką ścianę i robi za piękne tło
Zrobię foto jutro świeże dokladnie...mojej też trochę podcinam za długie gałązki....ale generalnie idą w górę...
Dzięki,za miłe słowa,pozdrawiam
Znalazlam zeszłoroczne zdjęcie...
Wiśnia od początku była opalikowana...i do tego palika wiązałam gałązki i tak uniosly się do góry ...
Cieszę się,że Ci się podoba ,dzięki
Posadziłam 10 szt,dosyć gęsto...jakieś 4 lata temu...na początku nie rósł szybko a teraz to ma metrowe przyrosty,trzeba ostro ciąć ...
Dzięki za głos
Witaj Piękne rabatki tworzysz.Na nich każdy kolor jeżówki pasuje. Biały jest elegancki natomiast kolor daje dużo energii (to lubię). Musisz sama zdecydować