Wpisuję się w Twój wątek bo jestem pełna podziwu i z pewnością będę tutaj zaglądać. Nie przeczytam całej historii, bo jest tego troszkę ale zdjęcia z pierwszych stron a teraz, naprawdę robią wrażenie. Podziwiam i troszkę zazdroszczę bo ja jestem zupełnie na początku. I najgorsze, że chyba bez zmysłu ogrodniczego, heh. Pozdrawiam serdecznie.
Witaj Aniu
U mnie dużo się zmieniło przez te kilka lat więc to co teraz jest to nie tak hop siup zmieniałam niektóre rabaty po trzy razy aż mi się spodobało...jeszcze pare rabat mam w planach za jakiś czas ... ogród to niekończąca się historia i to jest fajne
Ja też kilka lat temu byłam na początku Z czasem się wszystkiego nauczysz ...dobrze,że trafiłaś na to forum ... bo ja dzięki niemu doszłam do tego jak teraz wygląda mój ogród jest tutaj dużo pomocnych osób i masa wiedzy
Powodzenia !
Czosnek to może być GLOBEMASTER mój sadzony jesienią tez duże cebule miał i liście wielkie posiada
Powiedz proszę ile lat ma Susan? Moja sadzona jesienią ’15 z malutkiej sadzonki już sporo podrosła i krzew się ładny zrobił, powiedz jeszcze czy podcinałaś jej dolne gałęzie? Jeśli tak to
kiedy?
Wiolu, piękna Susan!!! Jestem fanką Twojej magnolii wiesz o tym
Trawka kiełkuje, superowo, te malutkie igiełki są rozkoszne, uwielbiam je.
Tulipany szaleją, u mnie też, mamy swoją małą Holandię, a przepraszam obecnie już Królestwo Niderlandów
Piękne kule buksowe, dzisiaj swoje oryskalam Lepinoxem bo już te durne gąsienice się przypałętały...
Jakie wielkie już masz hakonki??!!
Też jestem jej fanką jeszcze się nie rozwinęła do końca
Ostatnio to przyglądałam się z poziomu ziemi czy wychodzą też je uwielbiam....na przedpłociu kiełki rosną w oczach....już nie trzeba z lupą patrzeć na wjazdowej też już wychodzą
Słońce cały tydzień to podrosną a na weekend poproszę deszcz
Tulipany u mnie te wcześniejsze kwitną, jeszcze trochę mam w pąkach
Warto posadzić trochę by cieszyły wiosną
Widziałam u Ciebie, pięknie masz !
Nic mi nie mów o ćmie , 3 rok będę je kontrolować,no ,ale szkoda mi by było wywalać moje piękne buksy wyhodowane przez kilka lat...więc będę pryskać
Małpy jedne, pewnie u mnie zaraz będą....muszę obserwować....:/
Hakonki mam największe w przedogródku ,tam jest teraz zacisze i ciepełko ,więc pędzą te w donicach też