Super super
Zleci,oby zdrowie dopisało to wszystkie plany się zrealizuje
Te zabezpieczone nie ucierpiały,ale niektóre trawki i byliny podeptane...no ,ale cóż przy takiej demolce to nie ma szans,żeby ogród wyszedł bez szwanku
wlasnie to wyjscie z kuchni mi bardzo pasuje,bo tak chciałam blisko z jedzeniem na taras czy do altany
Tarasik,nowe rabaty wokół niego i trawnik i nic wiecej mi nie trzeba
O rany, u Ciebie też roboty - to nam się pogoda udała
Jak długo planują Ci robić? Masz tynk cały do zrobienia? Będę oglądać, masz ładny, nowoczesny domek o ładnej bryle, będzie na pewno ślicznie
Ja też okno wymieniałam na większe w kuchni, syf na zewnątrz i wewnątrz ale coś za coś Trzymam kciuki, z tymi kolorami to naprawdę jest trudno, na dużej powierzchni wszystko to inaczej się prezentuje...
Wiola, umknął Ci chyba mój post, to powtórzę:
"Super, że robota idzie
Jak tam przy tych balkonach? Strasznie było?
Taras będzie cudny Bardzo fajnie, że udało się zmienić to okno
Ja czekam, nie znam dnia, ani godziny, fachowcy nie mają wolnego i mogą wpaść kiedykolwiek zrobić mi rozpierduchę, później mam porobić rzeczy, które trzeba w ramach rozpierduchy zrobić, np. rolety, a później wpadną też nie wiadomo kiedy to zatynkować "
Bardzo jestem zainteresowane tym obcinaniem balkonów, jak było? Cięliście aż do wieńca stropu, żeby uzupełnić styropianem, żeby nie było mostka termicznego?
To prawda Kasiu pogoda na remint idealna chociaż w weekend niech pada
Fakt demolka na całego
Potem jeszcze przychodzi glazurnik do balkonów i spawacz będzie spawał balustrady cieszę się ,bo zrobimy już na gotowo i nie będzie więcej racy bajzlu
Myślę,że w przyszłym tyg. skończą jak pogoda się nie popsuje
U nas to było dorobienie elektryki nad przyszłym tarasem, wymiana okna na drzwi, skrócenie balkonów, wykończenie ich od spodu, no i przygotowanie ścian i kładzenie tynku na całości...
Teraz właśnie trzeba takie rzeczy jak wymiana stolarki zrobić ... Fajnie,że będziesz miała większe okno
u mnie też ten biały pył, drugi dzień zmywam ... no właśnie coś za coś posprzątamy i będzie elegancko
Nawet mi nie mów o wybieraniu tych kolorów....ale serce mi ulżyło jak położyli na kawałku