Kolory wybrałam idealnie Iwonko, jesteśmy bsrdzo zadowoleni z efektu końcowego...
Fajnie,że i Tobie się podoba
Taras będzie spory,bo jest miejsce na niego.... trawnika zostanie chusteczka
Roślinki bujnęły , a teraz po tym deszczu to już w ogóle
Hakone świeci z daleka
Tulipanki to Doll' s minuet polecam Ci Iwonko ....na dereniowo - brzozowej kwitną 3 rok bez wykopywania
Ufff, nadrobiłam .
Elewacja wyszła świetnie! Super, że wykonawcy niemal niczego Ci nie poniszczyli. Ja czekam na remont dachu i elewacji tego domu w granicy. Mam nadzieję, że do jesieni się z tym wyrobią bo dopóki tego nie zrobią ja nie będę mogła tam niczego posadzić.
Twój przedogródek uwielbiam .
No superowo wyszło! Faktycznie było co robic bo dom ogromny ale ładnie te kolory na nim wyszły! Antracytowe boczki zawsze ujmuja na objętości i świetnie zgrały się z ogrodzeniem, takie też pasują balkony...
Gratuluje pracy i efektu - to teraz razem poleżymy na leżakach
Jak pilnowałam i okryłam to nie zniszczyli,a jak mnie nie bylo to niestety berberyski zostały podeptane....ale to nic ,wczoraj tetris zrobiłam i jest ok. a te połamane wsadzę w doniczki i odbiją ...
Mam nadzieję,że szybko się uwią z tym remontem u sąsiada
Dzieki Kasiu za pochwały domu i przedogródka, dzięki !
I ja chwalę elewacje super się komponuje całość: ogrodzenie, elewacja i soczysta zieleń! Nowy trawnik pewnie ładnie rośnie, bo pogoda sprzyja i oby tak dalej
Dzięki Kasiu za mile slowa, fajnie że efekt koncowy nie tylko nam się podoba
Bylo było co robić....u nas wszystko ogromne...
Wlasnie taki byl mój zamysł ,żeby skrócić optycznie...
No i elewacja pasowała do bruku i ogrodzenia odcieniem
Balkony będą właśnie takie jak ogrodzenie....ale to za jakiś czas....narazie plytki się kładą i niech wszystko dobrze zastygnie