Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Wiolka5_7 20:35, 03 maj 2020

Johanka77 napisał(a)
Wiola wyszło super!
Kominem się nie przejmuj

Ogród masz piękny, posprzątany i kwitnący

Asiu dzięki za pochwały !
Kominem się nie przejmuję kiedys i on zyska nowy image powiem Ci ,że ten wisniowy dach też nie jest w naszym guście ,ale z szarością prezentuje się bardzo dobrze

Co dzień chodzę po ogrodzie i się zachwycam ,bo mi się bardzo podoba fajnie dojść do tego etapu
Johanka77 20:40, 03 maj 2020

Wiolka5_7 napisał(a)

Kominem się nie przejmuję kiedys i on zyska nowy image powiem Ci ,że ten wisniowy dach też nie jest w naszym guście ,ale z szarością prezentuje się bardzo dobrze

Co dzień chodzę po ogrodzie i się zachwycam ,bo mi się bardzo podoba fajnie dojść do tego etapu

Tak! To jest fantastyczne!
Helen 20:45, 03 maj 2020

Wiola, potrzeba matką wynalazków. Fajnie Ci wyszło. Takie spontony najlepiej wychodzą
Wiolka5_7 20:50, 03 maj 2020

Kasiolaaa napisał(a)
zawsze chcialam miec magnolie ale biala z lekkim musnieciem zoltego lub kropelka rozu u mnie na osiedlu wszyscy mają rozowe bardzo mi sie podobaja ale chcialam cos innego niz pol osiedla a teraz niemam miejsca zebym i chciala

To musisz kupić koniecznie taka na pniu powinna się zmiescić

Kasiu a mi się podobają wszystkie magnolie a,że lubię róż,to padło na Susankę
Wiolka5_7 20:50, 03 maj 2020

Johanka77 napisał(a)

Tak! To jest fantastyczne!

kasiab 20:50, 03 maj 2020

Wiolka5_7 napisał(a)

Elewacja piękna ogród wygląda świetnie. Nowa rabata również ja po ryciu jestem również zadowolona chociaż mam aktualnie nic
Wiolka5_7 20:52, 03 maj 2020

Helen napisał(a)
Wiola, potrzeba matką wynalazków. Fajnie Ci wyszło. Takie spontony najlepiej wychodzą

Też mi się podoba lepiej niż wczesniej nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Ja bardzo duzo spontanów w ogrodzie popełniłam i raczej zawsze na plus
Wiolka5_7 20:58, 03 maj 2020

kasiab napisał(a)

Elewacja piękna ogród wygląda świetnie. Nowa rabata również ja po ryciu jestem również zadowolona chociaż mam aktualnie nic

Kasiu cieszę się,że Ci się u mnie podoba dziękuję

U ciebie przygotowywanie gleby, więc trzeba się namordowac a nie widać efektów ,ale jak posadzisz roslinki to dopiero będzie widać jak zdrowo i bujnie rosną
kasiab 21:01, 03 maj 2020

Wiolka5_7 napisał(a)

Kasiu cieszę się,że Ci się u mnie podoba dziękuję

U ciebie przygotowywanie gleby, więc trzeba się namordowac a nie widać efektów ,ale jak posadzisz roslinki to dopiero będzie widać jak zdrowo i bujnie rosną

Wiesz zemnie cieszy ten etap? Jakoś średnio mi się uśmiecha sadzić cokolwiek... Jakoś tak brak mi pewności w nasadzeniach...sama nie wiem czego chcę
Wiolka5_7 21:38, 03 maj 2020

kasiab napisał(a)

Wiesz zemnie cieszy ten etap? Jakoś średnio mi się uśmiecha sadzić cokolwiek... Jakoś tak brak mi pewności w nasadzeniach...sama nie wiem czego chcę

A kiedy masz plan robić nasadzenia ? Ja to siadałam sobie z kartką i rysowałam plan, wtedy było łatwiej...ja muszę mieć czarno na białym....