Te białe rodki to terminatorki one rosną pod balkonem ,gdzie deszcz nie dochodzi, więc wody mają tyle co im dam, słońce je praży od wschodu a one rok w rok obsypane kwiatem....
Ja też wracałam wczoraj autem zapakowanym i uśmiech miałam od ucha do ucha
Niestety u mnie źródło na baccatę wyschło, ledwie wybrałam te 7 szt.bo reszta to były ogryzki... w innych odmianach wybór a z Baccatą krucho...;(
Jeszcze dokupię za jakiś czas Repandensów na kolejną obwódkę obok przyszłego tarasu
To musisz dokupić tych cisków
Normalnie jak weszłam do ogrodniczego i zobaczyłam te setki kwiatów to oczopląsu dostałam... też jestem ciekawa co wyjdzie, ha ha
Fajne to prawda
Takiego mixu nigdy nie miałam , więc nie wiem co wyjdzie, ha ha
Życzę Ci udanych zakupów
Ciski małe, ale zdrowe, z masą pączków ,więc będą z nich ludzie
Tak na kolejne pólkule,poduchy
Będzie wymiana zamiast buksów,bo z tymi nie chcę mi się użerać przez Ćmę...no i będę miała spójnie w tamtej czesci będzie tylko cis
Cisów się bałam,a to bardzo niewymagające rośliny wystarczy posadzić w dobrze przygotowaną glebę i sobie potem super zdrowo rosną
Świetnie,że i Twoje popuszczały masę pędzelków
Ja bardzo lubię te rażące trzmielinki,dlatego mam je w dwóch miejscach nawet
Fakt na ciemnym tle widac je doskonale
Zdjęcia obejrzałam, oczy nasyciłam. Powiem ci, ładnie jest, nawet bardzo ładnie jest. Bardzo spójnie, elegancko, nowocześnie. Świetna metamorfoza całości - ogrodu i domu. Wjazdowa jest wypasiona a pamiętam jak chwilę temu ją robiłaś. Śmieję się jak czytam, że jeszcze coś będzie poszerzane
Elewacja wyszła idealnie. Komin i dach możecie zamiast wymieniać po prostu pomalować. Są specjalne farby.
Zakupy rzeczywiście satysfakcjonujące Pochwal się, jak już je do tych dwóch doniczek poupychasz
Sporej ilości deszczu bardzo zazdroszczę, u mnie wczoraj tylko grad porządnie popadał.
Iwonko właśnie jest tak jak sobie wymarzyłam....nowoczesnie, prosto, spojne wszystko ze sobą jeszcze ten wymarzony taras i bedzie super !
Początki zakładania wjazdowej były rok temu wiosną właśnie myslślę,że będzie buszzzz w tym sezonie
Warto było przygotowac dobrze glebę,bo widzę,że roślinki rosną ekspresowo
Ostatnią rabatę 3 raz poszerzę, ha ha
Elewacja też nam się podoba, jest idealna wiem,że są farby, ale jednak pokrycie będzie do wymiany,bo eM dojrzał korozję w sumie to jest zupełnie nie w naszym guście
Więc za ileś lat będzie nowe pokrycie w kolorze antracytu