Agatka jak sobie zacytujesz moją wypowiedź i zobaczysz jak poprzesuwałam Ci takie pionowe fotki to będziesz wiedziała jak dodać by nie rozwłóczyło stronyTeż mi kiedyś ktoś podpowiedział
Witaj Gosiu Już Ciebie odwiedziłam. Cudne masz trawy.
Cynii mam dużo, bo sama wysiewałam ( chyba 4-5 torebek,każda w innym kolorze).
Te różyczki to Pastella i Garden of roses.
Pozdrawiam
Witaj Basiu Jestem bardzo zadowolona z Pastelli i Garden of roses. Cały czas kwitną, maja zdrowe liście i pięknie się rozrastają. W tym roku nawoziłam ich obornikiem granulowanym i raz prysnęłam na mszyce ( zapobiegawczo, bo na pnącej była)
Dziękuję z miłe słowa i pozdrawiam
Witaj Dario Trawnik mam paskudny. W wielu miejscach mam suche placki. Dlatego nie pokazuję zdjęć z większej perspektywy. Będziemy robić dosiewkę. Na razie mąż spryskał trawnik na chwasty.
Cynie u mnie są wypełniaczem po przekwitłych różach, floksach i liliach. Nie wiem co to za gatunek cynii (różowej, czerwonej), ale w tym roku jakieś takie wysokaśne mi porosły.
Studnię mam płytką. Kilka betonów... Nie mogli się przebić przez warstwy siwego iłu i kamieni. Ale rodzice po sąsiedzku maja głęboką, i z niej korzystamy
Pozdrawiam i zapraszam częściej
Te kule robiłam na szczególną okazję Szkoda mi ich teraz wyrzucić. Zaczęłam robić kolejne w innej kolorystyce, bardziej spokojnej. Mam tez betonowe, robione przez syna. Ale beton trochę mi się już opatrzył
W sklepie "wszystko po 4 zł" kupuje w woreczkach plastikowe kamyczki i w siatkach szklane pastylki. Kupuje też ( już w hurtowni) kamyk drobny dekoracyjny do wypełnienia wzorów na kuli styropianowej. Wszystko przyklejam klejem na gorąco.