Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

gogo 21:48, 18 sie 2018

Agatko, myślę, że nasionek wystarczy dla nas obu, bo znowu trochę zebrałam. Poza tym u mnie nie będzie rzeczki, a chcę ją oglądać u Ciebie
A z ostróżkami u mnie porażka, miałam posadzone dwa razy i nie mam / może dlatego, że bardzo chcę je mieć /.
Cynie uwielbiam, a słońce ich nie odbarwia
zawitka 09:16, 19 sie 2018

Witaj Agatko obejrzałam Twój wątek trochę początku i trochę końca.Kwieciście i klorowo .Zachwycona jestem ilością pięknych dorodnych jeżóewk .utwierdza mnie to w przekonaniu że warto je sadzić bo są ładne i nie kłopotliwe.Podziwiam i gratuluję ładnego pełnego kolorów ogrodu
AgataM 12:13, 19 sie 2018

AgataM 12:15, 19 sie 2018

AgataM 12:16, 19 sie 2018

gosika67 12:21, 19 sie 2018

Hej kochana ale masz cynii, tyle kolorów. U siebie zostawiłam dla Ciebie pokaz traw
jakie mam.Ta biała delikatna różyczka bardzo mi się podoba, co to za odmiana?
AgataM 12:22, 19 sie 2018

Ewa777 napisał(a)
Agatko, widziałam Twój ogród z samochodu, gdy jechaliśmy do Dorotki Od razu poznałam Pięknie masz

Witaj Ewniu Dorotka mówiła mi, że Ją odwiedziliście. Mieliście okazję zobaczyć naszą małą miejscowość. Z samochodu niewiele widać mojego ogrodu. Teraz to nawet dobrze, bo susza narobiła trochę zamieszania. Ale jak Ci się podobało to ogromnie się cieszę
Pozdrawiam cieplutko

AgataM 12:33, 19 sie 2018

gogo napisał(a)
Agatko, myślę, że nasionek wystarczy dla nas obu, bo znowu trochę zebrałam. Poza tym u mnie nie będzie rzeczki, a chcę ją oglądać u Ciebie
A z ostróżkami u mnie porażka, miałam posadzone dwa razy i nie mam / może dlatego, że bardzo chcę je mieć /.
Cynie uwielbiam, a słońce ich nie odbarwia

Grażynko zapraszam na prywatne

AgataM 12:59, 19 sie 2018

zawitka napisał(a)
Witaj Agatko obejrzałam Twój wątek trochę początku i trochę końca.Kwieciście i klorowo .Zachwycona jestem ilością pięknych dorodnych jeżóewk .utwierdza mnie to w przekonaniu że warto je sadzić bo są ładne i nie kłopotliwe.Podziwiam i gratuluję ładnego pełnego kolorów ogrodu

Witaj Halinko Bardzo mi miło witać Cię w moich skromnych progach. Cieszę się, że miałaś czas i chęci popatrzeć na moje kwiatowe mieszanki. W moim ogrodzie jeżówka jest niezawodna i ratuje wygląd ogrodu przed suszą. Tym bardziej,że cały mój ogród jest od południowej strony. Jeśli u mnie rośnie, to w każdym innym ogrodzie też.
Dziękuję za pochwały i pozdrawiam cieplutko

SlonecznyOgrod 13:21, 19 sie 2018

Hej. U mnie też brak systematycznych opadów, mam tak samo jak Ty.
Trawnik najgorzej, a kwitnące rośliny lepiej, bo i głębiej się korzenią.
Cynie zawsze moja mama miała, cynie, jednoroczne astry. Ale już chyba mniej popularne są, nowości nieraz wypierają dawne bezproblemowe kwiaty.

W studni masz wodę na ilu metrach?