Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przedziwny Ogród

Przedziwny Ogród

Ewa777 23:18, 20 sie 2018

Kule bardzo ładne Ty z Dorotką zawsze macie super pomysły na dekoracje
Susza też u mnie.
AgataM 21:21, 22 sie 2018

Ewa777 napisał(a)
Kule bardzo ładne Ty z Dorotką zawsze macie super pomysły na dekoracje
Susza też u mnie.

Oj dziękuję Ewuniu. Czasami coś mi się uda.... Właśnie tego typu kul potrzebowałam do dekoracji, a w takiej kolorystyce nigdzie nie mogłam kupić.
Pozdrawiam serdecznie.

MalgosiaW 21:38, 22 sie 2018

Witaj. Właśnie marzę o takim pięknym, kwiatowym ogrodzie jak twój. A te jeżówki U mnie na razie jedna taka malusia.

Dziękuję za odwiedziny.
Beatkowo 23:19, 22 sie 2018

Witaj Agatko ależ cudny masz ogród marzenie.U mnie nie ma na razie kancików ścieżek wyłożonych ale co roku coś mniejszego czy większego ulepszamy stopniowo. Myślę ,że kiedyś powiem o jest już ładnie .Żródełko na pierwszych fotkach cudne U nas tylko staw jest duży na oczko czy kaskadę na razie eMa nie namówiłam wszystko w planach jednak najpierw ocieplenie domu elewacja pokoiki na górze dla dzieci a potem ogrodowe moje fanaberie.
AgataM 10:46, 23 sie 2018

MalgosiaW napisał(a)
Witaj. Właśnie marzę o takim pięknym, kwiatowym ogrodzie jak twój. A te jeżówki U mnie na razie jedna taka malusia.

Dziękuję za odwiedziny.

Witaj Malgosiu. Dziękuję za miłe słowa...... Pamiętaj, marzenia się spełniają,jesli się tego bardzo chce.. A Ty nasz wielki zapał. Już nie mogę się doczekać Twoich ogrodowych pomysłów. Pozdrawiam gorąco

sierotka 10:53, 23 sie 2018

AgataM napisał(a)

[/quote

WitajAgatko ależ spektakl kolorów kule cudo powiedz gotowe były?Czy je oklejalas ?
Ogród przecudny brawo
AgataM 10:57, 23 sie 2018

Beatkowo napisał(a)
Witaj Agatko ależ cudny masz ogród marzenie.U mnie nie ma na razie kancików ścieżek wyłożonych ale co roku coś mniejszego czy większego ulepszamy stopniowo. Myślę ,że kiedyś powiem o jest już ładnie .Żródełko na pierwszych fotkach cudne U nas tylko staw jest duży na oczko czy kaskadę na razie eMa nie namówiłam wszystko w planach jednak najpierw ocieplenie domu elewacja pokoiki na górze dla dzieci a potem ogrodowe moje fanaberie.

Witaj Beatko. I to podoba mi się w Twoim ogrodzie.. Pozwoli, małymi kroczkami ale z wielkim sercem.. Masz bardzo dużo nasadzeń,ktore tworzą ciekawą kompozycję. Będę Ci kibicować w spełnieniu Twoich planów. Pozdrawiam gorąco.

AgataM 11:09, 23 sie 2018

sierotka napisał(a)

Witaj Droga Ogrodniczko. Kule robiłam sama. Potrzebne mi były do niebieskich bratków. Jestem w trakcie innych mniejszych w kolorze wrzosowym.

Cieszę się że podoba Ci się mój ogród. Dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej.

AgataM 11:16, 23 sie 2018

anpi 12:03, 23 sie 2018

Cudnie tej różyczce z berberysemTo może Lupo?Jak się sprawuje w ciągu całego sezonu?