Oj dziękuję Ewuniu. Czasami coś mi się uda.... Właśnie tego typu kul potrzebowałam do dekoracji, a w takiej kolorystyce nigdzie nie mogłam kupić.
Pozdrawiam serdecznie.
Witaj Agatko ależ cudny masz ogród marzenie.U mnie nie ma na razie kancików ścieżek wyłożonych ale co roku coś mniejszego czy większego ulepszamy stopniowo. Myślę ,że kiedyś powiem o jest już ładnie .Żródełko na pierwszych fotkach cudne U nas tylko staw jest duży na oczko czy kaskadę na razie eMa nie namówiłam wszystko w planach jednak najpierw ocieplenie domu elewacja pokoiki na górze dla dzieci a potem ogrodowe moje fanaberie.
Witaj Malgosiu. Dziękuję za miłe słowa...... Pamiętaj, marzenia się spełniają,jesli się tego bardzo chce.. A Ty nasz wielki zapał. Już nie mogę się doczekać Twoich ogrodowych pomysłów. Pozdrawiam gorąco
Witaj Beatko. I to podoba mi się w Twoim ogrodzie.. Pozwoli, małymi kroczkami ale z wielkim sercem.. Masz bardzo dużo nasadzeń,ktore tworzą ciekawą kompozycję. Będę Ci kibicować w spełnieniu Twoich planów. Pozdrawiam gorąco.