Wszystko wyrzucam na kompostownik. Niektórzy wykorzystują taką "trawę" jako ściółkę.
Już u Ciebie byłam i pozachwycałam się. Ale niebawem wrócę
Dzięki za odwiedziny
U nas nie ma zbiórki odpadów bio. Więc zostaje kompostownik.
W tym roku było bardzo dużo suchej trawy i mchu.
Zrobiliśmy też dosiewkę trawy, ale na razie jest cisza, nie widać kiełkowania. Trawnik jest brzydki. Placki po kretowiskach robią swoje.
Z tulipanami, witaj w klubie.... Część zjedzona, a pozostałe wypuściły same liście. Na tą ilość cebul, tylko kilka ma kwiaty. Jestem bardzo rozczarowana.....
Kule są z plastikowych kryształków. Kupiłam je w (tanim) sklepie Przykleiłam je do styropianowych kul. W ostatnim czasie często takie kule wykorzystuje do dekoracji. Robiłam je do weselnej dekoracji w kwietniu ubiegłego roku i ostatniego Bożego Narodzenia.
U nas bardzo zimno i wietrznie. Rano padało.
Pozdrawiam serdecznie
My na razie mamy zrobianą wertykulację i nawożenie. W następnej kolejności chyba będziemy odchwaszczać. A potem dosiewki bo też pełno łysych placków a po odchwaszczaniu to nie wiem czy w ogóle coś zostanie .
Wertykulacja trawnikowi dobrze zrobi, ale ja już się nim zachwycam bo ani jednej kretówki nie ma....marzenie ściętej głowy w moim przypadku....cóż pomarzyć wolno
Avatar fajny, tylko Ty za daleko, ja ślepa jestem!!!