Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

Magleska 21:45, 12 maj 2018

komoda przerobiona świetna ach jak ja bym chciała mieć cierpliwość do takiego tworzenia chętnie bym jakąs komódkę przerobiła

śliczne kadry ,jest bajkowo ,kolorowo .....buk piękny .....zakątek z białym płotkiem romantyczny
ślicznie
MirellaB 22:27, 12 maj 2018

Komoda bardzo mi się podoba
anpi 22:50, 12 maj 2018

violaskom napisał(a)
Aniu w swoim ogrodzie masz wszystko to co ja uwielbiam. Stara cegła, biały płotek i śliczne rośliny. Ta róża na płocie wygląda zjawiskowo, jestem bardzo jej ciekawa jak będzie kwitła. Pięknie zestawiasz rośliny, pięknie świecą kolorami. Nad kupnem jakiegoś buka właśnie się zastanawiam.

Sama jestem ciekawa efektu tej róży na białym płocie. To stara odmiana,małe kwiaty ale zebrane w bukieciki,mam ją już kilka lat ,ale taka pokaźna to jeszcze nie była, a w tym roku nawet jej nie okrywałam na zimę.Ale chyba bardziej czekam na rozkwit nowych różyczek które posadziłam
Dzięki za zachwytyi zapraszam do oglądania
anpi 22:55, 12 maj 2018

Dereń zakwitł mi na różowo.... ...orlikami!
anpi 22:57, 12 maj 2018

A tak naprawdę...
anpi 23:15, 12 maj 2018

Rumianka napisał(a)
Ale kolorowy zawrót głowy, jest bajecznie...i cegła i płotek, no a mebelki to mistrzostwo...

...i oto mi chodziło...że tak powiem nieskromniecieszę się że choć trochę mi wychodzi...
Widzę,że wiele tu zwolenników starej cegły.Trochę się bałam jak się z nią zgra ta biel...,bo pergola przy murku i drzwi są szare ale chyba jakoś daje radę skoro tylu osobom się podoba ,nie tylko mnie
anpi 23:20, 12 maj 2018

Dorota123 napisał(a)
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie, zaskoczyła mnie wielkość tych żółtawych traw. Moja mała, muszę o nią lepiej zadbać.

To hakonki Wioli,wstawiła u mnie zdjęcie z buczkiemA moje takie- też są mniejsze ,ja dopiero w tamtym roku sadziłam:
Nallar 23:39, 12 maj 2018

Wstawiaj, proszę szybciutko fotki swoich prac w wątku hobby itd.
Niech inni też maja możliwość zobaczyć cuda jakie tworzysz.
Nie rozumiem dlaczego tak długo ukrywałaś swoje zdolności.
Szacun.
anpi 23:41, 12 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Czapki z głów dla przeróbek meblowych
Wspaniale wyszło
A i kadry pokazujesz coraz to ciekawsze, ptaszyska tez dzisiaj nabyłam, ciut inneAle dobrą robotę robią

W temacie mebli mam hopla, w domu prawie wszystko przemalowuję
Kadry to niezła gimnastyka,bo ogród dalej w remoncie i ciągle mi w kadr włażą sznurki, taczka ,walające się kostki brukowe i doniczki ,nie mówiąc o zmaltretowanym trawniku i suchym... swoją drogą ,bo deszczu u nas niet!Twoje ptaszyska Sylwiu to pierwsza klasa!
anpi 23:54, 12 maj 2018

anabuko1 napisał(a)
Aniu pracusiu , meble pięknie odrestaurowane. Wielkie brawa! !
Dalsze inne piękne życie dostają. Suuper.
A ten blat na stoliki jak zrobiłaś taki wzorek ?

Takie wiesz... pomazane,poprzecierane ...takie uwielbiam
Blacik przemierzyłam ,rozrysowałam najpierw na kartce, potem ołówkiem punkty na blacie i kleiłam taśmą malarską i malowałam dwoma kolorami.Gdzieś w int. ktoś podawał instrukcję na takie romby,ale ja trochę po swojemu robiłam.To już chyba ponad dwa lata temu...