Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 00:04, 13 maj 2018

jona napisał(a)
Śliczny masz ogród z murkami, białymi płotkami i klimatycznym tarasem
Romantyczny i kobiecy , Będę podziwiać

Wszystkie dodatki nadają ogrodowi określonego klimatu,cały czas próbuję to osiągnąć.Lecz ciągle zachwycają mnie nowe rzeczy ( czyt. stare)i abym go nie przeładowała gadżetami...
anpi 00:27, 13 maj 2018

marba napisał(a)
Aniu, u Ciebie jak zwykle bajecznie i kolorowo. A w kredensiku zakochałam się, marzę o takim do altany.

Ja też długo marzyłam, aż odpowiedni trafiłam tanio (był trochę zjedzony przez korniki), przeszedł więc profilaktyczne trucie,choć mój RM mówił, że już się wyprowadziły bo nic więcej nie było do zjedzeniaTrzeba było wymienić mu boczki,to RM,a reszta już ja malowanie ,przecierki ,wyklejenie szuflad,półeczek,przyklejenie koronki,na blacie robiłam efekt sękatych bielonych desek i lakierowałam ,a reszta woskowana.
Pozdrawiam!
anpi 00:48, 13 maj 2018

Magleska napisał(a)
komoda przerobiona świetna ach jak ja bym chciała mieć cierpliwość do takiego tworzenia chętnie bym jakąs komódkę przerobiła

śliczne kadry ,jest bajkowo ,kolorowo .....buk piękny .....zakątek z białym płotkiem romantyczny
ślicznie

Trzeba tylko spróbować od pudełeczka,świecznika,tacki,taborecika itd...itd...i chce się coś jeszcze......i robi się coraz romantyczniej ...tylko na romantyzm już siły niestarcza ...hahahaBo potem do przemalowanego fotelika albo sypialnianego łóżka jakaś podusię przydałoby się uszyć... ,a na stolik bukiecik zrobić...
dana1s 06:36, 13 maj 2018

Piękne metamorfozy mebli, wyjątkowo podobają mi się białe mebelki w takim stylu, ale u mnie tylko ciemne, jakoś nie mogę się przełamać...
Cudownie to wygląda i może kiedyś spróbuję
jona 09:29, 13 maj 2018

anpi napisał(a)

Wszystkie dodatki nadają ogrodowi określonego klimatu,cały czas próbuję to osiągnąć.Lecz ciągle zachwycają mnie nowe rzeczy ( czyt. stare)i abym go nie przeładowała gadżetami...

Jak zbierzesz dużo gadżetów, to będziesz robić wystawy czasowe . Nie będzie problemu z przeładowaniem ozdobami, a w ogrodzie będzie ciągły ruch
anpi 10:14, 13 maj 2018

Tak ,tylko wtedy to jakiś kontener trzeba dostawić,albo stodołę
anpi 20:12, 14 maj 2018

Dzisiaj wielka radość w ogrodzie-wreszcie popadało W centrum miasta była niezła zlewa ,a u nas popadało...ale dobre i to

anabuko1 20:49, 14 maj 2018

Piękne irysy.
U mnie też popadało.Ale tak, tak dobre i to .
Bo chyba ostatni deszcz był ze 3 tygodnie temu ?
anpi 11:06, 15 maj 2018

Nallar napisał(a)
Wstawiaj, proszę szybciutko fotki swoich prac w wątku hobby itd.
Niech inni też maja możliwość zobaczyć cuda jakie tworzysz.
Nie rozumiem dlaczego tak długo ukrywałaś swoje zdolności.
Szacun.

Coś tam wstawię tylko muszę przeszukać czeluście archiwalnych fotek z przed i po metamorfozie a z czasem u mnie...jak u każdego
Myślę,że moje zdolności wypływają nie z chęci tworzenia ,bo ja jestem raczej odtwórcą... a z mocy chciejstwa(nie mogę sobie pozwolić na kupno czegoś,to sama sobie zrobię choć coś podobnego)-nie potrafię ?...jak to ja nie potrafię?...to spróbuję...a od czego jest intrnet...zobaczę jak to robią inni...I wtedy coś udaje mi się stworzyć lub "zmałpować"
Betka 12:13, 15 maj 2018

A mnie chmury mijają raz z lewej raz z prawej..... Ehhh podlewać ogród aż mi się woda w studni kończy haha ha
Niestety na trawę nie wystarcza będziemy podziwiać siano hahaha