Aniu te zestawienia kolorystyczne masz świetne. !!
U ciebie małżeństwo pawie. U mnie oddzielnie strozuja .
Mówisz nie żałować iglaka.....
On ....A raczej kilka gałązek ma tylko po zimie suche.Podmarzly czubeczki.
Ale nie chciało mi się ich wyciąć.
Śliczne mebelki, super wyszło, tak niewiele nieraz trzeba, żeby super efekt uzyskać. Malujesz farbami kredowymi?
Podziwiam azalie, bo nie mam.
Wiesz, ja też zostawiłam niektóre słupki tulipanów, maja coś w sobie niesamowitego.
Aniu w swoim ogrodzie masz wszystko to co ja uwielbiam. Stara cegła, biały płotek i śliczne rośliny. Ta róża na płocie wygląda zjawiskowo, jestem bardzo jej ciekawa jak będzie kwitła. Pięknie zestawiasz rośliny, pięknie świecą kolorami. Nad kupnem jakiegoś buka właśnie się zastanawiam.
No oszaleje! Wędruje po O i znowu mi w oczy wpadły super ptaszyska! Są piękne!! A gdzie je kupiłaś?
Wszystkie pozostałe widoki oczywiście piękne buk ma takie błyszczące liście śliczne! A ja swojego chciałam naprostowac i mu pykłam czubek :-\ i co teraz? Chyba trzeba wyprowadzić mu nowy główny pęd? Jak myślisz?
Czapki z głów dla przeróbek meblowych
Wspaniale wyszło
A i kadry pokazujesz coraz to ciekawsze, ptaszyska tez dzisiaj nabyłam, ciut inneAle dobrą robotę robią
Beatko,większość rzeczy z komisów, przerobiona ,przemalowana przeze mnie.Farbą kredową Anny S. (bez szlifowania )- byłam nawet na szkoleniu lub akrylowymi do drewna i metalu.Mam fazę na taki styl i wszystko idzie pod mój pędzelJutro wstawię jeszcze jakieś fotki
A moje pawie były w Lid..., ale są jeszcze piękniejsze przez inter. tylko o wiele droższe -takie możesz zobaczyć u Sylwi z Rancza Szmaragdowa Dolina. Jakby co to dam namiar na sklep na priv.
A z bukiem to nie wiem,mi się podoba taki w dół rosnący ale teraz pędzi i nie wiem czy ciąć swojego na parasolkę ? I w którym miejscu ciachnąć ,bo on później idzie na boki?A te gałęzie główne w dół są już grube to czy lepiej je skrócić w połowie ,czy wyżej?Nie chciałabym też, żeby był dużo szerszy,więc trzeba będzie go jakoś przerzedzać,
A Twój teraz w ogóle nie będzie rósł tak w dół?Mój to nie miał czubka tylko wszystkie gałęzie idą do dołu.