Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 19:14, 24 maj 2018

marba napisał(a)
Jak zwykle bardzo urokliwie i klimatycznie w Twoim ogrodzie, Aniu. Nawet skrzydlaci goście chętnie do Ciebie zaglądają. Sójka upodobała sobie miejsce przy plecionym koszu. Ogród tętni życiem.

Tacy goście w ogrodzie to radośćTeraz jeszcze rudzik postanowił uwić gnizdko na tarasie w pnączach kiwi
Ale zrobić mu zdjęcie to nie lada wyczyn ,taki szybki jest
anpi 19:18, 24 maj 2018

patrycja napisał(a)
U Ciebie pada a u mnie susza, ziemia to popiół

Ja chcę deszczuuuuuuu.......

Patrycjo ,współczuję, u nas tak wyczekiwany...w końcu spadł!!!
Nawet trawniczek zaczął się zielenić ,bo mój nie podlewany był już w opłakanym stanie.
anpi 19:24, 24 maj 2018

Zakwitła pierwsza lilia:

Czekam na Tajgę:

...i pewnego orlika...
iwona_d 22:35, 24 maj 2018

Chyba nie powinnam oglądać Waszych ogródków, bo też marzą mi się takie cuda, a u mnie jeszcze daleko. Zazdroszczę takich cacuszek
AnnaMS 23:55, 24 maj 2018

Witaj , ale mam zaległości, jak ładnie u Ciebie, rabatki dopieszczone, wszystko pięknie kwitnie
anpi 00:14, 25 maj 2018

AnnaMS napisał(a)
Witaj , ale mam zaległości, jak ładnie u Ciebie, rabatki dopieszczone, wszystko pięknie kwitnie

Jeszcze nie takie dopieszczone,wszystkie są w trakcie przeróbek ,ale faktycznie wszystko pięknie rośnie tej wiosny Szczególnie teraz po deszczu.Będę musiała przerzedzać bo busz się robi.
AnnaMS 00:19, 25 maj 2018

Ja też ciągle przerabiam, to te twoje obrzeże z kamienia daje takie wrażenie takiej czystości i uporządkowania, nawet jak będą chwasty to i tak będzie ładnie
anpi 00:35, 25 maj 2018

Chyba tak!?Właśnie myślę ,że rabaty które dorobiłam też przydałoby się tak samo wykończyć .Na razie wyłożyłam kostką brukową z nasypem,ale rożne wykończenie wprowadza chaos i trzeba zbierać kasę i siły na ułożenie reszty obrzeży otaczaną kostką granitową:0

sierotka 06:30, 25 maj 2018

anpi napisał(a)
Chyba tak!?Właśnie myślę ,że rabaty które dorobiłam też przydałoby się tak samo wykończyć .Na razie wyłożyłam kostką brukową z nasypem,ale rożne wykończenie wprowadza chaos i trzeba zbierać kasę i siły na ułożenie reszty obrzeży otaczaną kostką granitową:0

Slicznie i ta biel Aniu rewelacja a mnie nie ma komu psyknąć bielą na krateczki hm ):
gosika67 22:15, 25 maj 2018

Jestem w szoku,że masz już lilię. U mnie w pączkach, ładnie komponują się te białe płotki i pergole.