To jeszcze raz pochwalę te rojniki w misie. Fajny pomysł .Wyglądają bardzo ładnie.
Ciemiernik pieknosci.
On ma jeszcze ciemniejsze bordowe listki przy kwiatach ?
Czy tylko Tak na zdjęciu wyszło ?
Aniu, one u mnie to są jasno bordowe i ciemno bordowe. Nie wiem czemu, bo wszystkie od jednych krzewów 10lat temu kupionych, tak z siewek porosły. Kilka lat temu dokupiłam biały. Ale bez kwiatków to nie wiem, które są które.
A trawy? Nie tnę na razie niczego. Dla mnie Aniu to trochę jeszcze za zimno i za wietrznie. A może dlatego, że nie mogę się wykurować z zatok. Jakiś wirus nas dopadł miesiąc temu i mamy kłopot z zatokami.
Mam teraz pod opieką oprócz chorego wnuka to jeszcze 1,5 miesięcznego pieska mojej córki. Jest u nas od rana aż do 18-19. Jak tylko wstanie z posłania to ja od razu go chwytam na ręce i biegnę z nim na dwór aby się przyzwyczajał do załatwiania na dworze. Nauczyłam się ubierać jedną ręką bo w drugiej trzymam Teklę. Jest mała jak szczurek.
Oczywiście, że pokażę. Dzisiaj gdy Tekla wyszła na siusiu wzięłam ze sobą aparat a on nic... padł. Potem mąż go oglądał i stwierdził, że nie wie co się stało. Pojechał do Media... dokupić nową kartę pamięci ale nowa karta też nie pomogła. Pan z Media... stwierdził, że to aparat się zepsuł i że raczej się aparatów foto nie naprawia. No i mąż musiał kupić nowy aparat. Czy naprawdę aparaty foto nie naprawia się? Ciekawe.
Tak więc Tekla jeszcze nie ma fotki.
Ale jutro nowym sprzętem to ja zdjęć narobię, oj narobię.
Szałwie, róże, bodziszek wspaniały, u mnie kwitną wcześnie, Jarzmianki, lawenda też. Może naparstnice?
Basiu a może tylko bateria w aparacie się wyładowała ?