Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zapachów u Jasi

Ogród zapachów u Jasi

Monic 07:59, 08 lut 2015

Jasiu, cudowne są Twoje dalie, tak samo jak piwonie i cały ogród. Tworzysz niesamowity klimat!
Katkak 11:47, 08 lut 2015

Jasiu do Twojego ogrodu trafiłam wczoraj i... przepadłam . Przeglądam powolutku, strona po stronie, że by nie uronić choćby jednego zdjęcia. Trudno mi wyrazić słowami jakie niesamowite zrobił na mnie wrażenie. Będąc małą dziewczynką z zapartym tchem czytałam "Tajemniczy ogród" (wtedy to nie była lektura )i wyobraźni wyglądał on bardzo podobnie jak Twój . Jasiu stworzyłaś niesamowite, magiczne miejsce. Pełne cudownych miejsc i tajemniczych zakamarków. Co rusz natrafiam na urokliwe zakątki, zapraszające do odpoczynku ławeczki. Dom, zabudowania i ogród tworzą jedność i cudownie ze sobą współgrają. W ogrodzie wyczuwa się spokój i harmonię. Jest przepiękny, dostojny, niesamowity i ... tajemniczy, a jakże . Wracam do delektowania się nim. Pozdrawiam .
laurowisnia 09:26, 11 lut 2015

Ja na chwilkę też przepadłam ale jestem z powrotem.
Dotarłam do dalii, ja kupiłam kilka dni temu Kafkę w Obi, są również inne pomponowe.

monteverde 10:47, 11 lut 2015

Jasiu pozdrawiam też tęsknię do wiosny
Kuklik 23:37, 11 lut 2015

Jasiu dopiero teraz skończyłam wędrówki po Twoim ogrodzie... i jestem w nim zakochana
Nie masz pojęcia ile notatek zrobiłam, roślin i zestawień. Twój ogród zawiera nieskończoną ilość inspiracji...
Pozwolisz, że spróbuję wiosną powiesić na swojej furtce "koszyczek Jasi"...? Zauroczył mnie Twój pomysł Trudno niech kradną
Bardzo bym chciała kiedyś na żywo zobaczyć ten Twój raj. Mogę się kiedyś wprosić...?
Pozdrawiam wieczornie i dziękuję Ci za tyle pozytywnych wrażeń
Poziomka 20:40, 13 lut 2015

Namawiam do powieszenia koszyczka i namawiam na podróż do Gliwic, przy okazji można przejść przez ulice i zobaczyć ogród Dzidki.Najlepszy okres to czerwiec. Zapraszam

U Gabrieli powstaje klub miłośników bzów i ja się też wpisuję nie bacząc na koszty .

Poziomka 20:43, 13 lut 2015

monteverde napisał(a)
Jasiu pozdrawiam też tęsknię do wiosny

Aniu wiosną czekają na nas takie widoki

Poziomka 20:55, 13 lut 2015

laurowisnia napisał(a)
Ja na chwilkę też przepadłam ale jestem z powrotem.
Dotarłam do dalii, ja kupiłam kilka dni temu Kafkę w Obi, są również inne pomponowe.

Pomponowe dalie to moje ulubione.
Złożyłm już zamówienie na dalie na moją nową rabatę , zamówiłam też krokosmie i białe dalie na rabatę z różami.
Zadaluję ogród .
Pozdrawiam ,a zamiast dali bez i róże

Poziomka 21:07, 13 lut 2015

Katkak napisał(a)
Jasiu do Twojego ogrodu trafiłam wczoraj i... przepadłam .

Witaj Kasiu, zdjęcia mogą trochę upięknić rzeczywisty stan, kadruję by nie pokazać niektóre framenty na które nie mam wpływu ( hektary dachu z zawalonej stodoły z przyczyn egzystencjalnych pozostaną nadal ).
Pozdrawiam cieplutko

Poziomka 21:27, 13 lut 2015

Monic napisał(a)
Jasiu, Tworzysz niesamowity klimat!

Stare zabudowania lubią pnącza , byliny, róże i wtedy robi się klimat staroświecki
Pozdrawiam cieplutko