ElzbietaFranka
10:36, 14 lip 2018

Piszesz, ze przymierzasz sie do trawy pampasowej to nie lada sztuka ja miec w naszym klimacie. Miala trzy bo mi sie bardzo podoba i wystarczy.
Ty dobrze przeczytaj o jej wymaganiach eksperymentowalam i guzik z tego wyszlo.
Pierwsza zielona bylam - posadzilam w ogrodzie i zmarzla. Druga na zime okrylam 0,5 m sloma z traw i kora, na wiosne wypuscila jednego badyla.
Trzecia hodowana w donicy na zime przeniesiona w chlodne miejsce. Zaczela marniec. Wiosna na dworze dorwala jakiejs choroby pewnie grzyba pryskałam i tak to nic nie dalo wiec do trzech razy.... I juz nie kupie.
Grzesiu tez nie za bardzo przykladam wage do linijki. Sa obwodki bo jest wygodniej trawnik kosic e nic poza tym.
U nas ca noc lało wiec ziemia nasiaka nalezy sie cieszyc.
Pozdrawiam
Ty dobrze przeczytaj o jej wymaganiach eksperymentowalam i guzik z tego wyszlo.
Pierwsza zielona bylam - posadzilam w ogrodzie i zmarzla. Druga na zime okrylam 0,5 m sloma z traw i kora, na wiosne wypuscila jednego badyla.
Trzecia hodowana w donicy na zime przeniesiona w chlodne miejsce. Zaczela marniec. Wiosna na dworze dorwala jakiejs choroby pewnie grzyba pryskałam i tak to nic nie dalo wiec do trzech razy.... I juz nie kupie.
Grzesiu tez nie za bardzo przykladam wage do linijki. Sa obwodki bo jest wygodniej trawnik kosic e nic poza tym.
U nas ca noc lało wiec ziemia nasiaka nalezy sie cieszyc.
Pozdrawiam