Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w dolinie » Edycja postu

Ogród w dolinie

mrokasia 09:52, 30 maj 2025

Fajna szklarenka . Myślę o podobnej jak już się zdecyduję na serio uprawiać warzywa .
TAR 09:55, 30 maj 2025

Bardzo przyzwoicie wyszło, dla mnie do zaakceptowania, chcialabym zeby i u mnie cos podobnego sie udało. Super.
Kordina 10:39, 30 maj 2025

Bubble Gum - myślałam, że chodzi o supertunie, które posiadam a to również nazwa hortek
Monia81 10:48, 30 maj 2025

Asia jakbyś chciała tych brunerek to ci mogę ukopać i wysłać, coś mi się kojarzy, że pisałaś chyba o nich, ale jak człek przed urlopem jest to potem nie myśli o niczym innym

Edit: zapomniałam pochwalić szklarenkę
ajka 12:09, 30 maj 2025

Kolejna forumowiczka ze szklarnią. Niedługo będą tu jedną z nielicznych nie posiadających szklarni Gratulacje.
TAR 12:19, 30 maj 2025

Kordina napisał(a)
Bubble Gum - myślałam, że chodzi o supertunie, które posiadam a to również nazwa hortek

Nadmienie bardzo ładnych hortek, Bubble gum w kolorze rozowej landrynki a Marshmallow pudrowy stary róz.
Roocika 14:45, 30 maj 2025

April napisał(a)

Hortensje

Jakoś z gumą i piankami mi się skojarzyło Myślałam, że może jakieś klony o takich nazwach

mrokasia napisał(a)

Kochana, dziękuję. Miałam z nim 2 próby, kolejnej nie będzie .

Nie ma co na siłę
Roocika 14:50, 30 maj 2025

mrokasia napisał(a)
Fajna szklarenka . Myślę o podobnej jak już się zdecyduję na serio uprawiać warzywa .

Chyba taka kompaktowa, szyby hartowane więc bezpieczne. Teraz trzeba ten bajzel ogarnąć.

TAR napisał(a)
Bardzo przyzwoicie wyszło, dla mnie do zaakceptowania, chcialabym zeby i u mnie cos podobnego sie udało. Super.

Poużywam to dam znać czy jest ok. Na razie obserwujemy okienko co się samo zamyka i otwiera

Kordina napisał(a)

A ja myślałam, że to jakieś klony

Monia81 napisał(a)
Asia jakbyś chciała tych brunerek to ci mogę ukopać i wysłać, coś mi się kojarzy, że pisałaś chyba o nich, ale jak człek przed urlopem jest to potem nie myśli o niczym innym

Edit: zapomniałam pochwalić szklarenkę

Dzięki.

Brunnery bardzo chętnie, a czy mogę w przyszłym sezonie się odezwać? Teraz już pod brzozami nie ogarniemy, a nie chcę kisić w donicach

ajka napisał(a)
Kolejna forumowiczka ze szklarnią. Niedługo będą tu jedną z nielicznych nie posiadających szklarni Gratulacje.

Dzięki, to jakiś impuls głupi był tak szczerze. Nigdy nam się nie udawały pomidory, łapały zarazę zanim dojrzały, u nas jednak za zimno.

TAR napisał(a)

Nadmienie bardzo ładnych hortek, Bubble gum w kolorze rozowej landrynki a Marshmallow pudrowy stary róz.

Oblukałam, bardzo ładne i nazwy mają smaczne.
Magara 22:53, 30 maj 2025

Asia, szklarenka piękna Doczytałam, że szklana, eh cudo, szklana to było moje marzenie, ale odpuściłam po wizycie u szklarza
Duża jest ta Twoja? Co w niej będzie? Tylko pomidory?

W sprawie bazyliowych sadzonek zajrzyj do Polon - tam temat na tapecie
Juzia 08:45, 31 maj 2025

Zgrabniutka
Ile takie szklane cudo? Bo mi się marzy taka mała szklana Tylko jeszcze żeby miała czarny szkielet