Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

EPODLAS 20:17, 03 sty 2012

Jakże Marzenko zazdroszczę Ci tych widoków, ja mieszkam w blokowisku. Ale i u mnie są też fajne akcenty.. Blisko mojego domu rośnie szpaler z ognika. Krzewy są po prostu oblepione jagodami. Teraz o tej porze czerwone jagody ciszą oczy. Mnie u ciebie podoba się bardzo ten kamienny murek, który otacza taras. Z zielenią i wspaniałymi widokami współgra idealnie.
Elfik 22:41, 03 sty 2012

Marzenko, wielu sił Ci życzę w Nowym Roku do tych zmian, jakie planujesz! A swoją drogą, jak Ty ogarniasz taki wielki teren????????????? Widoki masz tak cudne, że mnie - to by rozpraszały przy robocie...
Bogdzia 18:22, 04 sty 2012

To prawda nie chce sie pracowac jak mozna bez pracy piękno oglądac. Ale jak sie chce piękna dotknąc to trzeba trochę go w ogrodzie posadzic i dlatego Marzenka nie będzie miała lepiej niż my.
Pszczelarnia 21:09, 04 sty 2012

marzena napisał(a)
Aniu, oczywiście, porozmawiajcie sobie ... no i zdrówka życzę
Aniu, Haniu, Sebek, Bożeno i Jolu a także wszystkie/-scy inne/-i ogrodniczki/-cy zapraszam na
oglądnięcie dzisiejszego widoku Tatr podczas zachodu słońca...

nadal Tatry i widoczne owinięte już włókniną gałązki hortensji...

w oddali Tatry a blisko Malepartus...

Marzenko, dawno mnie nie było u Ciebe i trafiłam na Tatry. Mój Mąż "specjalista od panoram" twierdzi, że od lewej to Tatry słowackie, potem dostrzegł Rysy i niewyraźny grzbiet Giewontu. Prawda to? Jakie one by nie były, ładne są i tyle.
zbigniew_gazda 21:17, 04 sty 2012

Marzenko - piękna panorama z Tatrami w tle . Kiedy jestem w górach to zawsze sie modlę aby była ładna pogoda.
marzena 23:47, 04 sty 2012

Bogdzia napisał(a)
To prawda nie chce sie pracowac jak mozna bez pracy piękno oglądac. Ale jak sie chce piękna dotknąc to trzeba trochę go w ogrodzie posadzic i dlatego Marzenka nie będzie miała lepiej niż my.

Bożenko, chyba trafiłaś w sedno !
Ela, nie rozpraszałyby Cię te widoki, Bożena napisała właśnie pięknie ... ale rzeczywiscie, trudno mi to ogarnąć...jednak i tak jestem z siebie zadowolona - a konkretnie z tego co wykonałam w ostatnim roku, było tego sporo ...oczywiscie już mam nowe ogrodowe plany
Ewa, skoro Twój mąż jest specjalistą od panoram, to pewnie dobrze rozpoznał
ja nie jestem w tym mocna... gdyby mój Tata to mógł zobaczyć... świetnie by mi wszystko wyjaśnił... był znawcą Tatr ( i nie tylko ich) pod każdym względem...
Martek 00:15, 05 sty 2012

Jakie by tam widoki nie były to ten stoliczek na postumencie zielonym jest idealnym punktem to taka wisienka na torcie lub kropka nad "i"jak kto woli lub coś koło tego -wymyślajcie
Martek 00:16, 05 sty 2012

Pięknie ...
marzena 17:34, 06 sty 2012

a tu dzisiejsze cyprysiki groszkowe ( mała część, w sumie jest ich 20 ) i wszystkie wymagają cięcia ( ! ), przed nimi trawnik z kretowiskami ( te białe kopułki...) a za nimi żywopłot z ligustru - do ostrego przycięcia ! ...no, będę miała co robić niedługo !
an_tre 17:37, 06 sty 2012

Piękne widoki i miłe memu sercu może już niedługo będę mogła je oglądać na żywo
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies