Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Niepoprawny link
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

marzena 20:28, 18 lis 2011

a u mnie nieustannie kwitną róże przy murku ... ( aż do znudzenia )
trochę okryłam ...
Bogdzia 20:37, 18 lis 2011

Przepiękna ta róża, a wydawało by się że u Ciebie w górach powinno byc zimniej niż np u mnie.No i ten murek... ale tu już mówię to co wiesz.
anula_wn 20:40, 18 lis 2011

ell napisał(a)

ależ pięknie prześwitują - świetne te zdjęcia

super !
piękne światło i kolory
marzena 20:47, 18 lis 2011

Bożenko, pewnie zimniej... ale mur od południa - może dlatego ? ale róże posadziłam po raz pierwszy ... jeden krzew kwitnie, a drugi nie !

Anula , dzięki : ) już pisałam wcześniej - te fotki nie są mojego autorstwa, robił je mój syn ale mnie się też podobały, no i są z mojego ogrodu, więc je umieściłam...
Bogdzia 20:51, 18 lis 2011

alinak 20:52, 18 lis 2011

Marzenko jak dobrze masz z takim uczynnym synem . czyżby podzielał twoją ogrodnicza pasję czy tylko fotograficzną .
cieplutki klimat u ciebie -róża jeszcze kwitnie .....no tylko ten stroisz mi przypomina ze listopad.u mnie tez nie wszystkie wiosenne nabytki zakwitły w tym roku , ale jak mówi moja mama róża musi czasem odchorować swoje żeby się zadomowić w innej glebie . bądź cierpliwa
siaaska 21:00, 18 lis 2011

Róża chyba nie ma zamiaru poddać się zimie Pięknie kwitnie
marzena 15:58, 20 lis 2011

Alinko, no pewnie, ze jest tak jak piszesz, no tak ... pasja jedna i druga też , pocieszyłaś mnie z tą drugą różą
Asiu, no sama jestem ciekawa, jak długo będzie kwitła...
jeszcze dwa zdjęcia dzisiejsze... tejże róży... dla tych które/-rzy nie będą jeszcze znużone/-ni tym widokiem

barbara_kraj... 18:39, 20 lis 2011

marzena napisał(a)
a u mnie nieustannie kwitną róże przy murku ... ( aż do znudzenia )
trochę okryłam ...

Już wyobrażam sobie ten szary mur z różowymi różami. Teraz pieknie, ale niech no tylko się rozrosną, to dopiero będzie cudnie!
an_tre 18:49, 20 lis 2011

Marzenko to się ciesz, nudzić będziesz się zimą jak ci nic nie będzie kwitło u mnie róża kwitła w śniegu, może by i wytrzymała do wiosny ale M przy odśnieżanie ją złamał
( fotkę wstawię u siebie )
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies