Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 22:27, 13 cze 2013

Justynko, Anito, Asiu, Bożenko - dziękuję bardzo! Buziam i uciekam spać, jutro piątek, jupi! Kolejny weekend za pasem, ale ten czas pędzi!!
Madzenka 22:37, 13 cze 2013

Karola przegapiłam tysiączka!!! Wspaniałych chwil na forum i kolejnych tysięcy stron Ci życzę
ewalm 23:07, 13 cze 2013

popcarol napisał(a)
Agatko, Ewo, dziękuję! Teraz nie wiem - mam zakładać nowy wątek?? Jakoś nie mam ochoty... chyba?
Fajny winniczek, dobra fotka
Matyldo (chciałam tak nazwać moją córkę) na razie tylko truskawki jadalne pozdrawiam!

Eee, nie zakładaj nowego.

Mój mąż też tak chciał nazwać swoją córkę. Niestety była to rownież moja córka i mu się nie udało.
AniaK 23:12, 13 cze 2013

Jedną chwilkę mnie nie było i przegapiłam 1000. Gratulacje!!! Pędzisz dziewczyno, ale pędź tak dalej
mira 00:24, 14 cze 2013

Karola garatulcje na tysiaka, avatar wyśmienity w tych sabotach polecisz do drugiego tysiaka
a Twój warzywno- owocowo-kwiatowo-energetyczny ogródek uwielbiam

uściski i pozdrowienia
viva 00:32, 14 cze 2013

Karolinko, pędzisz jak szalona a razem z Tobą Twój ogród. Bardzo zmężniał
Gratulacje
iemand 05:14, 14 cze 2013

Jestem tu u Ciebie pierwszy raz - staram się jakoś ogarnąć te turbo wątki ogrodowe Patrząc na pierwsze i ostatnie zdjęcia ogrodu nie mogę się nadziwić, jak szybko Ci wszystko rośnie Kibicuję hostom. Życzę, by nie skończyło się tym, czym u mnie - serem szwajcarskim( po jednej mokrej nocy) i ślimakami.
popcorn 08:18, 14 cze 2013

Marzenko - dziękuję! Duża buźka!
Ewo - no, chyba nie założę, nie mam ochoty jakoś Z kolei mojemu M Matylda się nie podobała, więc stanęło na Jego propozycji - Gabrysia. I pasuje, jak ulał

Aniu - tak jest! Pędzę!

Mireczko
, dziękuję bardzo! Energii mi nigdy nie brakowało
Wiktorio - bardzo dziękuję Rośnie wszystko, chyba że spalę nadmiarem nawozu
Ktosiu (nie wiem jak masz na imię) Rośnie wszystko, to już 3 lata w końcu! A nawet 4 odkąd pojawiły się pierwsze roślinki, no drzewka owocowe Hosty powinny być ok, ograniczone betonowym płotem z jednej strony, a z drugiej żwirkiem granitowym - raczej tego nie lubią. A z nieba nie spadną (chyba

miłego dnia!
Margarete 10:56, 14 cze 2013

Cześc Karolinko,
ale ze mnie gapa - przegapiłam twoją 1000- stronke, zaskoczyłas mnie tym nowym avatarem i to pewnie dlatego...
Mocno cie sciskam i gratuluję tylu ciekawyuch wpisów. Życze aby i twój wątek i ogród rozwijał sie, rósł i gromadził wokół siebie tak jak dotychczas wielu sympatycznych ludzi.
Ode mnie z tej okazji nietypowy "kwiat" świerka z arboretum w Kórniku

popcorn 11:07, 14 cze 2013

dzięki, Małgosiu! piękny też świerk!
buziaki
k.