Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

eliza3 17:39, 25 cze 2013

Poczytałam o planach urlopowych o rozterkach gdzie i czy z dziećmi ?
Kiedy dzieci były małe zawsze razem... to były cudowne czasy...
Teraz sami jeździmy, bo dzieci dorosłe ale lubimy objazdówki... każdy inaczej ładuje baterie i to też jest fajne
Pozdrawiam i życzę udanego urlopu, kiedy planujesz?
popcorn 18:42, 25 cze 2013

Hej Małgoś, no tak się zastanawiam... napisałam nawet wczoraj do Kasi w tej sprawie... bo mi podejrzanie wygląda na chwast I do werbeny - sianej przeze mnie - niepodobna A jak ją pikowałam, to kropla w kroplę... ech

Też nie wyrzucam jeszcze, może akurat werbena wyrośnie, tylko jakaś inna?
Dzięki, jeszcze parę dni Was pomęczę Dzisiaj pracowite popołudnie, dentysta odhaczony, na jakiś czas
popcorn 18:43, 25 cze 2013

Hej Elu! Wyjeżdżamy za parę dni, już się nie mogę doczekać W pracy wir, no ale urlop zadatkowany, jedziemy! Koledzy sami sobie poradzą, muszą!

pozdrawiam!
Przetacznik 21:03, 25 cze 2013

O, ja też Karolino nie mogę doczekać się wakacji, włóczęgi po Polsce, widoków, swobody... jak fajnie, że już lato... pozdrawiam serdecznie i udanego wypoczynku : )
renatamama3 21:16, 25 cze 2013

popcarol napisał(a)
6 i 12 lat i niewiele pamiętać? no w to już nie uwierzę, przesada! od zawsze zwiedzamy z Młodą i większość pamięta A jak są zdjęcia, to już w ogóle Parking strzeżony - zależy jakie się ma auto i AC

każdy robi jak uważa, i tego się trzymajmy

miłego!!

Mają Scenika nie młodego ,my mamy Partnera i też stawiamy na strzeżonych ,chodź mamy AC ,parking to kosz ok 120 zł za 2 tygodnie ,a głowa spokojna przerabialiśmy kradzież auta 9 lat temu i użeranie się z PZu od 20 listopada do kwietnia ,aż wrócili kasę ,takie auta chodziły po 27 tys a oni wycenili po wielkich bojach na 19 tys.No i zamieszanie ma wczasach i powrót do domu.
Moje pamiętają sporo ,a jeśli nawet Nie to spędzamy wspólnie czas a to zbliża .
pozdrawiam
popcorn 21:43, 25 cze 2013

Hej Weroniko, jeszcze tylko kilka dni Ale fajnie! Wzajemnie udanego wypoczynku życzę!!

Hej Renatko, mam wrażenie że zawsze spędzamy wakacje w jakichś dziurach zabitych dechami w PL, bo nie kojarzę tam strzeżonego parkingu Raz nam się włamali do poprzedniego auta, żeby ukraść... poduszkę powietrzną... ech...ale to było w Wawie przed blokiem... cóż, zdarza się, niestety...

Jutro już środa! Czas pędzi jak szalony. Ogłowiłam dzisiaj werbenki te bez pączków jeszcze, może będą lepiej kwitły No i był kowal na pomiarach, zobaczymy na ile wyceni pergole pod wisterię i winorośle... i stożki pod róże, z szyszką na czubku Jak będzie bardzo drogo, najwyżej zamówię drewniane.

pozdrawiam!!
Bogdzia 22:11, 25 cze 2013

Ale tu plany wakacyjne snujecie. Jeśli chodzi o dzieci nie jest wazne czy bedą pamiętac , ważne jest ze sa z rodzicami a nie w przedszkolu. Im bardzo potrzeba tego bliskiego kontaktu i to bardzo jest ważne , pewnie bardziej niz zapamiętanie zwiedzanych zabytków.Miłego urlopu.
Anita1978 22:18, 25 cze 2013

Ja zawsze zabieram dzieci. Nie chcą jeździć same na kololonie czy obozy tylkomz nami!
I ja się cieszę z tego , bo już za kilka lat starszy się pewnie wyprowadzi...
Zawsze wybieram miejsce dobre dla wszystkich. W tym roku Sycylia a później chyba Krynica Zdrój
Udanego wypczynku, ja też już od niedzieli na plaży...
popcorn 22:52, 25 cze 2013

Bożenko, święte słowa
Anitko, miłego, spokojnego wypoczynku!!

dobrej nocy!
popcorn 08:52, 26 cze 2013

Dostałam właśnie, reklamowany w clematisy.pl powojnik Montana Rubens Jupi! Śliczny jest porządna firma

Mżawka od rana. Woda z basenu prawie się przelewa, a planowałam ją zużyć do końca tygodnia do podlewania roślin. Ale wody roślinki mają dość... mam nadzieję pogoda się poprawi, bo średnia na wyjazd na konie... ech
Wypadałoby jeszcze trawnik skosić, szkoda że wczoraj się nie zebrałam, ale miałam lenia Różany szpaler kwitnie, cudny jest Zebrałam wczoraj większość truskawek, prawie nic nie zostało na krzaczkach, może 1,5 kg było, zjedliśmy zamiast kolacji miłego dnia!