Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

malkul 10:45, 05 lis 2013

Wróciłam jeszcze. Polecam Ci tego gości http://www.5kontynentow.pl/. osobiście miałam przyjemność go poznać pooglądać jego fotografie z tajlandii, kambodży i laosu i ceny ma niezłe i taka trochę ekstrema my już ostrzymy pazurki.
popcorn 11:10, 05 lis 2013

Gosia, szukam na www.wakacje.pl, oferty z wielu biur podróży. Gambię niedrogo robi BeeFree Holidays, ale hotele mają dla niezbyt wymagających

Co do kierunków egzotycznych, to M się boi, nie chce się szczepić, daleko, no i drogo... może go przekonam jeszcze dzięki za namiar

buziaki!
popcorn 15:40, 05 lis 2013

Do Maroka, zwiedzać, chce ze mną jechać Mama i Teść, M nie
Gambia nieaktualna, zostały tylko w okresie świąteczno-noworocznym wyjazdy tygodniowe, co mnie nie interesuje (tydzień ponad 3 tys, 2 tyg były za 3500-3700 zł).
Znalazłam Wenezuelę, 10 dni, ale w promocji 5.200 za osobę, chyba siedzimy w domu narty zostają... tylko czy śnieg będzie w PL? Boję się cokolwiek zarezerwować, bo 2 miesiące się będę modlić o śnieg... Alpy? też drogo, to wysoki sezon, ech :/

no cóż. Kolejny pracowity dzień za nami, prawie Za chwilę po Młodą, stomatolog (ostatni ząbek, uff) i fajrant
renatamama3 18:40, 05 lis 2013

Fajnie Ci,że młoda chce z kimś zostać , i wy możecie w 2 ,nasi na tyle się interesują światem,że wszędzie chcą z nami ,mają to chyba we krwi bo od malutkiego (młody miał 10 mc a córa 2,5 roku) jak byli z nami np;na Łomnicy .Dziś nauczyciel przyrody spytał jednego z synków skąd mają taką wiedzę geograficzną .A my jak gdzieś jedziemy to mapa ,podróżujemy po globusie lub oglądając zdjęcia w necie .

ps.u mnie też dentysta z młodymi w piątek .
popcorn 19:53, 05 lis 2013

Renatko, Młoda zawsze z nami podróżuje, do tej pory nie zostawialiśmy jej Dziadkom wyjeżdżając - co najwyżej Dziadkowie też jechali, my na wycieczkę, Młoda z Dziadkami przy basenie

Jednak ponieważ i w PL jest ciekawie (święta i cała otoczka), to chętnie - tym razem - zostanie z Dziadkami. Zostawimy ją tylko pod warunkiem że pojedziemy na objazdówkę, bo jeśli znajdę jednak kierunek egzotyczny gdzie jest ciepło, to pojedzie się smażyć z nami Na narty -ewentualnie- też pojedziemy razem, zaczęła się uczyć rok temu i całkiem ładnie zjeżdżała po tygodniu

Masz rację, ja sporo jeździłam z moją Mamą po świecie w wieku nastu lat (Tata domator nie chciał, brat też był już "za dorosły" i twierdził że podróżowanie z Mamą to obciach, najwięcej się zapamiętuje jadąc gdzieś pozdrawiam!
Madzenka 20:02, 05 lis 2013

popcarol napisał(a)
Marzenko, akurat! Widać po ogrodzie Ja mam chaos, Ty masz równiutko i porządnie
Żyję w chaosie, ale zaplanowane mam wszystko poza tym haha

Widzisz to jednak u mnie na odwrót, ogród lubię geometryczny, w domu minimalizm w kolorach a planować nie lubię prywatnie, chyba dlatego że w pracy muszę zbyt dużo planować, organizować, kontrolować, decydować, delegować, egzekwować.... Dlatego prywatnie lubię lajtowo bez planu fukcjonowac. Wakacje i wszelkie wyjazdy to domena M
Madzenka 20:06, 05 lis 2013

Córka nie chciała z nami jeżdzić w okolicach 18 roku życia... A teraz tylko pyta gdzie?
Narty w czasie świąt to masakra cenowa, dwa wyjazdy w styczniu byłyby. Też tak planowałam ale się nie zdecydowaliśmy. W Polsce ani w Czechach w tym czasie nie pojeżdzisz, masakryczne tłumy, w Aplach najwyższy sezon....

Ja mam o tyle dobrze, że mamę i teściów w Jeleniej Górze , zatem wikt i nocleg mam za free Świeta u nas potem do JG, wstaniemy o bladym świcie i do 11 pojeżdzimy, potem dobijają tłumy na stok...
Krys 21:15, 05 lis 2013

Margarete napisał(a)
Karolcia kiedy bedziesz sie widziła z Krys bo miała miec dla mnie te trawki ice dance... nie wiem czy juz nie za póxno bedzie zeby je sadzoc... moze lepiej do wiosny poczekac ?

Małgosia mam dla Ciebie te trawki i dla Bogdzi,ale rosna u mnie,nie mogliśmy sie z Karolą spotkać a teraz to juz za pózno.One wytrzymałe sa to nie powinny zmarznąć a jakby co ma duuuzą kepę jeszcze okryję je jak bedzie niebezpieczenstwo duzego zimna
Krys 21:21, 05 lis 2013

popcarol napisał(a)
Jola, dzięki za rewizytę i różyczkę, cudna!
Będę zaglądać Moja Młoda ma 6,5 roku. Pozdrawiam serdecznie!!

Młoda = Gabrysia
popcorn 08:15, 06 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)

Widzisz to jednak u mnie na odwrót, ogród lubię geometryczny, w domu minimalizm w kolorach a planować nie lubię prywatnie, chyba dlatego że w pracy muszę zbyt dużo planować, organizować, kontrolować, decydować, delegować, egzekwować.... Dlatego prywatnie lubię lajtowo bez planu fukcjonowac. Wakacje i wszelkie wyjazdy to domena M