Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Krys 21:09, 02 lis 2013

popcarol napisał(a)
Krysiu, Ty masz miejsce, taki żywopłot wyglądałby bosko u Ciebie! I pięknie osłonił od pól...
pozdrawiam!

No właśnie o tym myśle
popcorn 21:11, 02 lis 2013

popcorn 21:14, 02 lis 2013

Krys napisał(a)
Karolina pracusiu odpocznij troche mam juz mijsce na róze ,daj znać ile kaski mam Ci przelac

Krysiu jak mam wolne od pracy, to trzeba coś w domu i koło domu zrobić, niestety samo się nie zrobi Posprzątałam dzisiaj trochę i porozkładałam do toreb prezenty świąteczne już prawie dla wszystkich mam, w tym roku super wcześnie Lubię mieć wszystko zaplanowane i zrobione przed czasem

Miejsce dla róż ja też mam przygotowane, wykopałam dzisiaj świdośliwę, zapomniałam wykopać jaśminowca. Info nt kaski z numerem konta na priv po 4tym gość ma wysyłać, liczę że na przyszły weekend zostawię je dla Ciebie u Teściowej, ok?

buziaki!!
bacowa 21:48, 02 lis 2013

Posadziłam dziś dorenbosy a między nimi anabelki i teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam ?
brzozy to pijaki i chyba czeka mnie ciągłe podlewanie anabelek bo one takie są wrażliwe na brak wody , zaraz mdleja jak jest tylko trochę sucho.
Krys 21:54, 02 lis 2013

popcarol napisał(a)

Krysiu jak mam wolne od pracy, to trzeba coś w domu i koło domu zrobić, niestety samo się nie zrobi Posprzątałam dzisiaj trochę i porozkładałam do toreb prezenty świąteczne już prawie dla wszystkich mam, w tym roku super wcześnie Lubię mieć wszystko zaplanowane i zrobione przed czasem

Miejsce dla róż ja też mam przygotowane, wykopałam dzisiaj świdośliwę, zapomniałam wykopać jaśminowca. Info nt kaski z numerem konta na priv po 4tym gość ma wysyłać, liczę że na przyszły weekend zostawię je dla Ciebie u Teściowej, ok?

buziaki!!

Ok ciesze sie ,kaska juz poszła ostatni tydzien nic nie zrobiła, w ogrodzie,jutro pochodze ,troche dzisiaj padało u nas
Syla 22:19, 02 lis 2013

Carolku - róże ..... matko jedyna cudne .... wybrałam z Twoich zakupów 3 do swojego ogródka podziękował
Bogdzia 22:27, 02 lis 2013

Karola strasznie z Ciebie zorganizowana osoba , w głowie sie nie mieści ze mozesz miec juz prezenty świąteczne, przecież to jeszcze dwa miesiące do świąt choc jak pisałam u Krysi w OBI juz są święta . Nawet przez mysl mi jeszcze nie przeszło myślenie o prezentach. Miłej niedzieli pracusiu w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu, bo bardzo Cię podziwiam.
renatamama3 22:51, 02 lis 2013

Ha,ha Karola ,też już myślę o Mikołajkach i o świąteczny prezentach i pomału mam kilka a oku.Na 2 mm konkretne zamówienie,piłki pufy xxl.
popcorn 07:20, 03 lis 2013

Ewo, jak nic będziesz tam podlewała, niestety... chyba że te Doorenbosy jakoś mniej zachłanne w porównaniu do normalnych brzóz? Będzie pięknie! Ale może kawałek podziurkowanego węża sobie tam rozłóżcie, z szybkozłączką, podłączasz wąż i godzinę niech się podlewa samo??
Pokażesz jak wyszło?

Krysiu, u nas wczoraj trochę kropiło, ale tylko trochę. Akurat na koniec mojego sadzenia cebulek. Dzisiaj ładnie, ale w sumie robota ogrodowa chwilowo zrobiona

Syla, cieszę się, u Ciebie to dopiero się będą prezentować!

Bożenko
, to nic takiego, teraz mam miejsce i mam szafkę "prezentową", gdzie chowam rzeczy na prezenty. Nie chodzę i nie szukam specjalnie, tylko przy okazji zakupów jak mi się coś rzuci w oczy fajnego, to kupuję. A potem mam z głowy Nie znoszę chodzić po sklepach początkiem grudnia, generalnie tylko lokalnie spożywka i raz na tydzień jak muszę grubsze zakupy, bo tłumy wtedy są straszne, i te "promocje" rzucające się na człowieka... masakra, i kolejki do kas... brr A tak kupuję po trochu, wydatków nie zauważamy, a prezenty prawie gotowe W Nomi też usuwali znicze a wieszali łańcuchy, 2go listopada! Masakra!

Renatko, widzę że nie tylko ja unikam jak mogę przedświątecznych tłumów

buziaki! miłego dnia!
paniprzyroda 07:40, 03 lis 2013

Karolinko, masz wolną niedzielę od ogrodowych prac - odpoczywaj, bo chwila wytchnienia ci się należy. Zakupy świąteczne??? Ale wczoraj wieczorem w castoramie rzeczywiście stoiska bożenarodzeniowe się pojawiły. Pozdrawiam.